Всі категорії
Додати товар

Радіокерований позашляховик wpl c54-1

3650 грн
Опис

Також у наявності й інші радіокеровані моделі. Дивіться всі наші оголошення.

WPL C54-1 — це повнорозмірний радіокерований позашляховик у стилі Toyota Land Cruiser від відомого виробника RC-моделей. Машинка RTR постачається в зібраному вигляді та готова до заїздів відразу після розпакування.

Модель C54-1 представлена в масштабі 1:16 з 4-канальним керуванням на частоті 2,4 ГГц і світлодіодною підсвіткою. Обладнана потужним колекторним мотором 280 класу та новою модернізованою підвіскою. Повний привід, заблоковані диференціали та великий кліренс підвищують прохідність джипа на бездоріжжі та різних перешкодах.

Працює машинка від акумуляторної батареї 7.4V, яка заряджається через USB-зарядку. До комплекту входить акумулятор 500 mah. Відсік для акумулятора досить великий, що дасть змогу використовувати батареї більшої ємності.
Пульт ДК куркового типу простий і зручний у використанні. Живиться від 2 батарейок типу АА (не входять до комплектації). Керування кермовою та швидкістю пропорційне. Кермову можна відкоригувати за допомогою тримера на пульті ДК.

Джип C54-1 виготовлений із міцного ABS пластику, шасі металеве. Має реалістичний та ефектний вигляд. У комплекті багато аксесуарів. Також є змінні деталі, які перетворюють зовнішній вигляд позашляховика: 2 варіанти бампера, змінна радіаторна решітка з фарами, на дах можна встановити рейлінги або багажник та ін.

РК машинки від WPL дуже популярні серед початківців і досвідчених моделей, завдяки копійності моделей, практичності та легкості у використанні, а також можливості доробляти та апгреїдити моделі.

Характеристики:
Модель: WPL C54-1
Клас: позашляховик, джип, краулер, трофійка
Масштаб: 1:16 (350x125x115 мм)
Комплектація: RTR
Двигун: колекторний 280
Швидкість: до 15 км/год
Привід: 4 WD
Канали: 4 СН
Сервопривід: 25 г
Живлення: li-ion 7.4V
Колір: вишневий

Особливості:
Led-фары
Повнорозмірне запасне колесо
Багато аксесуарів
Відкривний капот

Керування:
Радіус дії: до 50 м
Частота радіоканалу: 2,4 Ггц
Живлення: від 2 батарейок АА 1,5 V

Комплектація:
Машинка, пульт, акумулятор 7.4V 500 mah, кабель для заряджання, аксесуари

Відправка в день замовлення зручним і безпечним для вас способом.

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари