Всі категорії
Додати товар

Лялька lol surprise tweens swap buns-2-braids bailey лол твінс бейлі

880 грн
Опис

ПРЕДСТАВЛЯЄМО абсолютно нову ляльку LOL Surprise Tweens Surprise Swap Fashion Doll Buns-2-Braids Bailey, яка має 2 унікальних образи та змінну голівку для укладки для максимального налаштування та гри з зачіскою!

ФУНКЦІЯ ЗМІНИ ГОЛОВИ Змініть образ Бейлі миттєво, замінивши її блакитну, фіолетову та рожеву зачіску на неоново-пурпурову та помаранчеву голову для укладки, яку можна легко прикріпити до тіла ляльки. Далі швидко переодягніть їй наряд і замініть аксесуари, зокрема головний убір, аксесуари для волосся тощо!

UNBOX 20+ СЮРПРИЗІВ, включаючи головку для укладки, неймовірний одяг, взуття, кабудл, ремінь, намисто, аксесуари для укладання волосся, гребінець, підставку для ляльки та багато іншого!

НЕСКІНЧЕННЕ ЗМІШУВАННЯ ТА ПОЛУЧЕННЯ ОБРАЗІВ Після того, як ви закінчите укладати свою ляльку, повторюйте функцію заміни голови та аксесуарів знову і знову, щоб створювати нескінченні поєднання та поєднання образів!

ПОЄДНУЙТЕ ІЗ СЮРПРИЗОМ ЗМІНЮЮЧИМИ ГОЛОВКАМИ ДЛЯ УКЛАДКИ Поєднуйте ляльки Tweens Surprise Swap із новими привабливими головками Surprise Swap Styling Heads, кожна з яких постачається з чудовою зачіскою та аксесуарами для волосся для ще більшої індивідуальності!Кожна лялька має приголомшливі риси обличчя, гарне волосся, свій власний гламурний стиль і постачається створена для безлічі можливостей позувати.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари