Всі категорії
Додати товар

Дитячий мобільний телефон "ціп'ятко" + батарейки в подарунок

129 грн
Опис

Цей дитячий ігровий мобільний телефон є іграшкою для раннього навчання. Малюки у віці 6-12 місяців дуже цікаві до всього. Різнокольорові кнопки, цифри та звуки тварин дитячих мобільних телефонів допомагають розвивати пізнавальні здібності та мислення дитини. Крім того, цей підроблений телефон також дуже підходить хлопчикам і дівчаткам 1-3 років.

Багатофункціональний іграшковий телефон: цей мобільний телефон для малюка містить 13 різних кнопок. Чіткий тон відображає популярну фортепіанну музику, заспокійливий сон і заспокоєння, звукові ефекти дитини, транспортування, надзвичайно милі функції, такі як розпізнавання погоди, розпізнавання тварин, мелодії телефону, звукові ефекти камери, інформацію про програмне забезпечення, перемикання режимів тощо. Мобільні телефони завжди можуть привернути увагу малюка!

Ідеальний дизайн: дитячий музичний плеєр повністю відповідає міжнародним стандартам захисту слуху немовлят і дітей раннього віку. Навіть якщо 9-місячній дитині покласти телефонний дзвінок у вухо, це не зашкодить розвитку слуху дитини, але гучність досить чітка.

Найкращий подарунок хлопчикові та дівчинці на 1 та 2 роки: ідеальна заміна дитячих мобільних телефонів. Якщо ваш малюк допитливий і любить наслідувати своїх батьків, цей дитячий іграшковий мобільний телефон точно порадує вашу дитину. Музичні іграшки для дітей 1-3 років - це подарунок на день народження та подарунок для дітей, які постійно витріщаються в мобільні телефони дорослих.

Безпечний і нешкідливий: весь дизайн дитячого мобільного телефону, без будь-яких дрібних окремих частин, діти не можуть самостійно вийняти батарейки. Цей дитячий мобільний телефон можна носити з собою в будь-який час, і він оснащений безпечним для рук силіконом для жування, який може заспокоїти дитяче занепокоєння під час періоду прорізування зубів і може розважити дітей в машині, колясці або навіть за вечерею.

Примітка:
Пісні, включені в цей продукт, є китайськими піснями, а звук, який видають кнопки, двомовний китайською та англійською мовами.

Стан: Новий
Колір:
  • Жовтий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари