Всі категорії
Додати товар

Мініатюрна іграшка хом'ячок кексик, 6х4 см, серія "іграшка на долоню"

250 грн
Опис

Маленька іграшка – кишеньковий хом'ячок Кексик, іграшка на долоню. Хом'ячок із бежево-коричневої натуральної вовни з білими щічками, виготовлений методом сухого валяння. Поміщається на дитячу долоню та в кишеньку дитячого одягу. Таку міні-іграшку зручно брати із собою у поїздки. Маленькі іграшки вчать дітей бути акуратними в грі, дбайливо ставитися до малюка і не зіпсувати ніжну іграшку, бути уважним, щоб не загубити маленького дружка.

Талісман, оберіг хом'ячок - це символ запасливості і домовитості, м'якості характеру, розважливості у прийнятті рішень та розміреності в діях. Але при всій м'якості і поступливості, звірятко має гострі зубки, і якщо порушити його особисті межі, то він сміливо захищатиме себе. Фігурка хом'ячка в будинку допоможе в облаштуванні житла та створенні затишної атмосфери, а також цей талісман сприяє отриманню матеріальних благ.

Фігурка ручної роботи Hand mаde в єдиному екземплярі, повторів виробів у майстра немає. Дуже тонка та акуратна ручна робота.

Розмір фігурки 6х4 см,
Упаковка - прозора коробка
Матеріал іграшки - шерсть
Серія "Іграшка на долоню"
Майстер: Helen Spring
З серії авторських мініатюрних м'яких іграшок є ще варіанти, а також міні-іграшки побільше - різнокольорові кошенята, з більших іграшок - забавна іграшка-підставка для мобільного телефону у вигляді іграшки-брелка Кролика, а також рожева собачка-патріот, м'який рожевий і білий Кролик - див. мої оголошення.

Пересилаю Новою поштою після оплати

Додаткові характеристики:
Стать: Для дівчаток

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize
Стать:
Для дівчаток

Схожі товари