Всі категорії
Додати товар

Гра дідуся бека, карткова гра

250 грн
Опис

ДЕДУШКА БЕК ПРИВАЖАЄ КРАЩЕ: коли справа доходить до сімейних веселощів, ніхто не знає краще, ніж дідусь! Дідусь і бабуся Бек усе життя веселилися та грали зі своєю родиною та близькими. Натхненні іграми, у які вони грали зі своїми 5 дітьми та 17 онуками, цей дует бабусь і дідусів об'єднав свою пристрасть до сімейного проведення часу з любов'ю до ігор і заснував «Ігри дідуся Бека». Кожна карткова гра використовує дитячий ентузіазм і націлена на остаточну перемогу, ВЕСЕЛЬЕ!
НОВА ВІЧНА КЛАСИКА. Приєднуйтеся до гномів у цій легкій стратегічній грі, натхненній класичною картковою грою «Гольф». У грі перемагає гравець із найменшою кількістю очок, як і в мінігольфі! Кожен із вас почне гру з 9 закритими картками. Знизьте свій рахунок, збираючи негативні карти або формуючи лави з позитивних карт однієї переваги в рядах по 3 різновиди, щоб перевернути їхній рахунок. Остерігайтеся небезпек, як-от пастка для води. Чудово підходить для дітей, підлітків і дорослих знову й знову.
КРАСОВІ ІЛЛЮСТРАЦІЇ: Зверху донизу, всередині та зовні Gnoming-A-Round був з любов'ю розроблений, щоб не тільки було весело грати, але й мати гарний вигляд. Використовуючи карти найвищої якості та інші доступні матеріали, ви з гордістю подаруєте цю гру. Великий вибір якісних сімейних ігор від діда Бека спрощує покупки на дні народження, Різдво і 664.
ПРОСТО ВЧИТИ І ГРІТИ: красиво ілюстрована книга правил продумана до дрібниць, щоб допомогти вам із легкістю освоїти гру. Відео про те, як грати, також допоможе вам освоїти гру всього за кілька хвилин. До склепіння правил також додані необов'язкові розширені правила, які можна додати після того, як ви вивчіть основи, щоб ще більше поліпшити стратегію гри та відтворюваність. Як і у всі ігри дідуся Бека, у неї досить легко грати дітям, але вона розроблена так, щоб бути не менш захопливою для дорослих.
ГАРАНТОВАНЕ УДОВОЛЬСТРОВИ: Вивчення нової гри має приносити задоволення, а нечорисно! Завдяки докладним правилам, тому, як грати у відео, і нашій родині, готовій відповісти на питання, ми робимо все можливе, щоб зробити ігровий вечір незабутнім! мус

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
  • Білий
Розмір:
  • Onesize