Всі категорії
Додати товар

Настільні ігри для дітей

50 грн
Опис

1 фото:

1. Друк гри Djeco BataWaf БатаВаф - 3-6 років – дуже цікава гра для дітей, стан карток чудовий – ламіновані, коробочка трохи затерта – 120 грн
Мета гри: Зібрати всі карти.
Гравцям роздають всі карти, які гравці сорочкою вгору повинні скласти біля себе в стопку. Одночасно всі гравці відкривають першу карту у своїй стопці. Гравець, у якого найбільша собака на карті, забирає всі відкриті карти інших гравців. На картах, крім собак, зображена шкала-ростомір, за якою дуже легко визначити розмір собаки. Якщо 2 або більше гравців на картах собаки великого розміру, вони вступають в бій: відкривають ще по одній карті, щоб визначити у другому раунді, хто ж забере всі карти.

2. Друк гри Djeco Bisous Dodo Поцілунки Додо - 3-6 років – дуже цікава гра для дітей, стан карток чудовий – ламіновані, коробочка трохи затерта – 120 грн
Ця гра адаптована для найменших, швидко перетворитися на справжній ритуал перед сном: знайти подушку, простирадло і улюблену іграшку, отримати поцілунки і… На добраніч! Колода складається з 32 карт, 2 персонажі та 1 матрац. Грають один гравець (дитина) та ведучий (батько). Гравець кладе карту персонажа на матрац і відкриває по одній карті з колоди ведучого, поки не збере комплект з карт "простирадло", "подушка" та "улюблена іграшка".
За зібрані карти гравець отримує від ведучого поцілунки, лоскіту та колискові пісеньки. Гра допомагає малюкам звикнути до ритуалу засинання.

3. Хитрополіс – нова гра, 6+, гравців від 7 до 16 – 50 грн
Дитяча гра мафія.

2 фото:
1. GRANA Загадки отгадки (рус ) – стан нової, 4-7 років, на 1-4 гравців - 120 грн

2. Весела Арифметика Arial – стан нової , вік 3+, від 2 гравців – 70 грн
Захоплююча настільна гра для всієї родини. Ця гра є прекрасним прикладом веселого навчання для найменших. Діти легко вивчать цифри, просто граючи зі своїми батьками чи друзями.

3. Турбосчет (рус ) - стан нової, коробка трохи потерта, вік 6+, 2-5 гравців - 150 грн
Как ребенку объяснить сравнение чисел? Что больше, что меньше, а что равно? В развивающей игре Турбосчет все эти вопросы решены просто и интересно.

3 фото:
Головоломка антистрес для дітей Puzzle Ball Rotating Magic – нова, 70 грн

4 фото:
Pop it гра з кубиками – стан нової, дуже цікава гра, на 1 або 2 гравців – 250 грн

5 фото:
Гра 4 у ряд – стан нової, 4+, для двох гравців, пластик, зручно брати з собою – 200 грн

6 фото:
Настільна гра – Пригоди кульки – стан нової, від 4, 500 грн
Мета гри: провести вперту кульку крізь неймовірні перепони та перешкоди. Дитина може грати як одна, так і з друзями. Лабіринт обладнаний 7 різноманітними важелями управління, вони допоможуть гравцеві провести кульку лабіринтом.

7 фото:
Настільна гра Кредо від Granna - Гра нова, коробка в плівці, можна на подарунок – 150 грн
Цікава гра для дітей від 8-9 років, можна грати від 2 до 4 гравців. В комплекті карти та 27 жетонів різного кольору великого, середнього та малого. Мета гри полягає в тому, щоб набрати як умога більше балів-жетонів. Переможе той хто збере найбільше, гра закінчується тоді. коли на столі закінчуються карти. Зручна, швидка сімейна гра.

8 фото:
Великий набір. 50 математичних ігор - НОВА - 450 грн
Вік - 4+
Набір містить:
- 20 пазлів половинок;
- 55 карток;
- 30 рахункових паличок;
- 12 пазлів з прикладами;
- 28 геометрічних фігур;
- настольну гру з фішками;
- інструкцію з іграми та головоломками

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Рожевий
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
pusycat22
pusycat22
Супер-продавець
Запоріжжя
76% виконаних замовлень
Була