Всі категорії
Додати товар

Інтерактивний вихованець ризмо вода від tomy блакитний rizmo evolving aqua musical...

450 грн -12% 400 грн
Опис

ДОРОСЛИЙ (20,5 см)

виростають ніжки, ручки, вушка, чубчик і хвостик; Ризмо набуває музичні уподобання: поп, реп чи рок; танцює під музику, відкриває і закриває рот, самостійно створює нові мелодії; накладає музику на будь-яку пісню.

Поколиши РИЗМО - він почне говорити

Обійми свого зеленоокого Ризмо і акуратно поколиши його вгору-вниз. Ти почуєш радісні усмішки і його інопланетну мова.

Записуй пісні

Коли очі Ризмо горять жовтим кольором і він каже "Ready Go!", саме час заспівати йому пісню. Ризмо послухає і заспіває цю пісню у відповідь!.

Створюй музику

Створюй забавні звуки разом з Ризмо! Поколиши блакитноокого Ризмо в різні боки, і він відтворить звуки музичних інструментів, або ти почуєш незвичайні звуки.

Вклади РИЗМО спати

Вихованець втомився? Поколиши Ризмо з боку в бік протягом 10 секунд, і він швидко засне, якщо його очі горять фіолетовим кольором.

Танцює під музику

Якщо очі Ризмо загорілися рожевим, значить, прийшов час для танцювальної вечірки! Ризмо обожнює танцювати. Включи йому свою улюблену пісню, і Ризмо покаже свій кращий танець!

Змінює кольору

Якщо очі Ризмо загорілися блакитним, значить, він дуже хоче пограти. Кожен колір, яким загоряється Ризмо, вимагає від тебе різних дій. Приготуйся грати і набирати очки!

Покоти РИЗМО і він буде співати!

Ризмо любить музику! Коли очі Ризмо горять жовтогарячим кольором, покоти його по рівній поверхні, і ти почуєш веселу мелодію.

Інтерактивна іграшка працює від 4 батарейок АА (в комплекті).

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Різнокольоровий
  • Блакитний
Розмір:
  • Onesize
Продавець
prod_dp
prod_dp
Супер-продавець
Дніпро
95% виконаних замовлень
Була