Всі категорії
Додати товар

Інтерактивна сумочка кросбоді для дівчат fierce fox purse pet

1099 грн
Опис

ІНТЕРАКТИВНА СУМКА ДЛЯ ДІВЧАТ: із синьої та бірюзової штучної шкіри, з очима в стилі поп-арт, регульованим ремінцем та металевою фурнітурою, сумка Fierce Fox Purse Pet – ідеальний домашній вихованець та модний аксесуар!
ДІЙСНО блимає і реагує на дотики: Її виразні очі дійсно моргають! Поки ви в дорозі, вона блимає та взаємодіє з вами. Погладьте і тримайте її за чоло, щоб вона моргнула та послала повітряний поцілунок!
БІЛЬШ 25 ЗВУКІВ І РЕАКЦІЙ: іграшки для дівчаток Purse Pets оживають зі звуками та реакціями! Кожен вихованець з гаманця видає милі та зухвалі звуки, муркоче, посилає повітряні поцілунки, грає музику з модних показів та багато іншого!
ГРАЙТЕ В ГРИ І МУЗИКУ: Більше, ніж гаманець, більше, ніж домашня тварина! Задайте своєму гаманцю питання так чи ні, і він відповість! Змусіть її грати музику і потрясіть своїм чином на подіумі - торкніться її голови, щоб почути камеру та оплески!
СТИЛЬНІ Іграшки для дівчаток від 5 років і старше: Іграшки для домашніх тварин у вигляді сумочки - відмінний подарунок для дівчаток від 5 років.
У комплекті 3 батареї Duracell AAA.
Розміри прибл. (в см):10,7 (В) x 15,8 (Ш) x 6,3 (Г).
Виробник Spin Master.

---
Оригінал зі США. Нова, запакована. Живі фото в галереї.
---

Відправки щодня НП або УП на Ваш вибір.
Безпечна угода шафи підключена, можна одразу оформлювати.
Або можна платежем з післяплатою (тоді попередньо аванс 200 грн на пересилку, який не повертається у разі відмови від посилки). В Дніпрі початок проспекту Слобожанського можливо особисто зустрітись і оглянути перед покупкою.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
  • Блакитний