Всі категорії
Додати товар

Фотоапарат дитячий моментального друку єдиноріг для фото та відео fullhd, фіолетовий

3234 грн
Опис

Артикул: UR190VBL
Дитяча фотокамера миттєвого друку просто створена для розвитку творчого потенціалу вашої дитини! Вона дозволяє відобразити найяскравіші моменти життя і відразу роздрукувати чорно-біле фото, додати до нього різні фільтри й рамки, створювати колажі. У комплекті з фотоапаратом йдуть кольорові фломастери, за допомогою яких можна перетворити надрукований знімок на розмальовку.

Інтерфейс камери дуже простий і будь-яка дитина може легко в ньому розібратися. Для розділів меню використані яскраві іконки, керування здійснюється бічними кнопками. Для повноцінної роботи пристрою потрібно придбати карту пам'яті або використовувати його в режимі миттєвого друку. Однак фотоапарат підключається до смартфона за допомогою Wi-Fi, завдяки чому фото можна надсилати на телефон, щоб опублікувати в соцмережах або зберегти кумедні фото надовго.

Камера має слот для microSD/TF карт, два об'єктиви (основний та селфі-камера) для фото роздільною здатністю до 4032×2660. У фотоапарат завантажується рулон звичайного термопаперу, на якому друкуються знімки.

Пристрій має досить місткий акумулятор, розрахований на 4 години роботи в режимі знімання. Зручний ремінець і невелика вага дозволяє брати камеру із собою на прогулянки та у подорож.

Щоб розпочати роботу з камерою, необхідно вставити рулон паперу у спеціальний відсік. Для цього потрібно відкрити кришку принтера, встановити термопапір, залишивши невеликий вільний край.

Особливості камери:

оригінальний дизайн;
без чорнил (термодрук);
підтримка карток пам'яті до 32 Гб;
2,4" IPS-екран;
камера 12 Мп;
підтримка Wi-Fi;
роздільна здатність фото/відео FullHD (1920x1080);
формат зображення – JPEG;
автоматичне вимкнення живлення.
В комплекті:

USB-кабель;
ремінець;
папір для фотодруку;
набір фломастерів;
набір стікерів;
Інструкція.

Стан: Новий
Колір:
  • Фіолетовий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
elekt...
Elektrotovar
Бердичів
68% виконаних замовлень
Була

Схожі товари