Всі категорії
Додати товар

М'який водонепронекний нагрудник з рукавами "softy" преміум-якості для дітей від 6...

430 грн
Опис

Нагрудник для годування Softy стане першим стильним аксессуаром вашого малюка, один раз одягнувши його на малюка, ви точно не захочете замінювати його будь-яким іншим слюнявчиком.

Нагрудник зручний, зроблений з пластичного, приємного на дотик матеріалу, котрий не пропускає воду. Нагрудник не дряпає і не натирає ніжну шкіру шиї малюка, легко миється і не вбирає запахів. Так як фартух одягається ще й на ручки, ваша дитина точно залишиться чистою навіть після ігор з їжею.

Фартух з рукавами можно використовувати при малюванні гуашшю, пальчиковими фарбами та ліпкою з пластиліну, солоного тіста чи просто при створенні перших аплікацій.

Дизайн і фасон нагрудника продуманий таким чином, щоб забезпечити максимальну зручність та практичність при використанні. Позаду є дві кнопки, виконані з гладкого пластика та щільно встановлені на слюнявчику. Матеріал виробу - 100 % поліестер, сертифікований за міжнародним стандартом якості OEKO-TEX Standart 100. Всередені має м'яку підкладку, що забезпечує максимальний комфорт для малюка.

Фартух можна прати у пральній машині при 30 градусах на низьких обертах або ж просто протерти вологою серветкою після кожного використання.

Глибока кишенька для крихт піймає всю іжу, яку може упустити малюк. Також кишеньку можна використовувати під час ігор, складаючи туди невеликі іграшки, олівці та конструктор.

Розміри: довжина рукава - 37 см, висота - 42 см, ширина - 33 см.

Стильний дизайн нагрудника: бежевий з лимончиками, універсальний та сподобається не лише дітям, але і їх батькам.

Слюнявчик сертифікований OEKO-TEX® по стандарту STANDARD 100, класс 1. Всі частини (тобто, тканина, нитки, бірки та принти) виробу, сертифікованого OEKO-TEX®, перевірені на наявність токсичних речовин, тому ви можете бути впевнені, що виріб безпечний для вас та здоров'я малюка.

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари