Всі категорії
Додати товар

«регенеруючий» крем-бальзам для тіла

99 грн -11% 89 грн
Опис

Дитячий крем-бальзам для тіла «Регенеруючий» спеціально розроблено для використання в разі травмування шкіри й м’яких тканин: подряпини, забиття, синці, опіки (сонячні та термічні), потертості.

Крем-бальзам має загоювальну, знеболювальну та регенерувальну дію. Сприяє стимуляції відновних процесів і швидкому загоєнню пошкоджень, забезпечуючи при цьому косметичний ефект загоєння (без шрамів і дефектів шкіри). Має протизапальну й антибактеріальну дію, дезінфікує уражені ділянки шкіри та перешкоджає проникненню в тканини патогенних мікроорганізмів, здатних викликати ускладнення у вигляді запалення і нагноєння. Зменшує больові відчуття, пов’язані з травмуванням шкірного покриву. Прискорює розсмоктування гематом (синців).

Містить: олію обліпихи, екстракт календули, гідроксиетил сечовина, пантенол, екстракт живокосту (окопника), екстракт подорожника, ефірну олію евкаліпта.

Застосування: Невелику кількість крему-бальзаму нанесіть на очищену уражену ділянку шкіри. Процедуру повторювати кілька разів на добу.

Рекомендовано до застосування з 3 років. Може використовуватися дорослими.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 50мл
Продавець
user-...
user-352435596
Супер-продавець
Полтава
100% виконаних замовлень
Була

Схожі товари