Всі категорії
Додати товар

Шампунь дитячий

149 грн
Опис

М'який шампунь Predo baby ніжний, як мамина ласка. Розроблений спеціально для ніжного дитячого волосся, поєднує в собі розслаблюючий та відновлюючий ефект, завдяки чистим та натуральним інгредієнтам, що входять до його складу. Цей шампунь допоможе сформувати звичку мити голову без неприємних вражень та без сліз.

М'яка пінка еко шампуню розроблена за італійською технологією "бейбікокколі", дбайливо очищає волосся та шкіру голови. Шампунь підходить для дітей з перших днів життя і не викликає алергії чи лущення. Розслаблюючий та відновлюючий ефект відбувається завдяки чистим та натуральним інгредієнтам, таким як бета-глюкан з вівса, бісаболол із ромашки та екстракт квітів лотоса.

У складі дитячого шампуню немає SLS, SLES парабенів, глютену та барвників. Відноситься до продуктів Vegan-лінійки. Не тестується на тваринах.

Спосіб застосування: нанесіть невелику кількість на долоні або на губку, спіньте. Після купання сполосніть шкіру і волосся дитини чистою водою. Шампунь ідеально підійде для частого використання і допоможе дбайливо доглядати за волоссям вашого малюка.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 400мл

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?