Коптильня електрична Daddy Smoke призначена для приготування продуктів гарячим
копченням. Усередині коптильня обшита нержавіючою сталлю, що продовжує термін
її експлуатації і полегшує процес чищення. Стінки утеплені мінеральною ватою.
Завдяки встановленому нагрівачу на 1кВт і терморегулятору, температуру для
готування можна встановити від 30 до 120 градусів. Процес приготування в
електричній коптильні досить простий і не вимагає особливих умов з підготовки.
Замаринований продукт укладається на решітки з харчової нержавійки або
підвішується на гачки. На нижній піддон, розташований над ТЕНою, насипається
невелика кількість зволоженою тріски. Терморегулятором встановлюється
необхідна температура, відповідно до рецепта і вмикається кнопка «Мережа». Час
приготування засікається з моменту, коли з димаря піде дим. Встановлений в
коптильні конвекційний вентилятор дозволяє рівномірно розподіляти дим і
нагріте повітря в камері. Слід враховувати, що при включеному вентиляторі
тріска тліє повільніше і це дозволяє уникнути сильного утворення кіптяви. Якщо
необхідно збільшити кількість диму в камері вентилятор можна відключити на
кілька хвилин.