Всі категорії
Додати товар

Б/у. rgb-підсвітка для ставка з дистанційним керуванням

1932 грн -6% 1834 грн
Опис

- Вогни ставка 6-в-1] Регульований, яскравіший і довший дріт. Світлові головки можна регулювати на 90 градусів. Один світильник має 18 світлодіодних намистин, загальна довжина кабелю 5,5 м, гнучкіший і зручний у використанні. ❤ Вперше натисніть кнопки «STROBE» і «FADE» одночасно, щоб активувати ❤
- 🌈[IP68 водонепроникний і стійкий до корозії] Світлодіодні заглибні ліхтарі виготовлені з використанням професійної пилонепроникної та водонепроникної технології IP68, яка вирізняється довговічністю.
- 🌈[RGB-світло для ставка з дистанційним керуванням] Наші світлодіодні підводні точкові світильники забезпечують 16 кольорів, 4 режими динамічних ефектів і статичні фіксовані колірні ефекти, регульовану яскравість, ви можете вільно керувати лампою за допомогою бездротового пульта дистанційного керування.
- 🌈[2 типи встановлення] У комплекті з аксесуарами основу можна закріпити у воді, використовувати як підводне освітлення, також можна встановити на землі або стіні, використовувати як ландшафтне освітлення в будь-якому разі, ідеально підходить для басейну, ставка, саду, стежка, дорога та інші прикраси та освітлення.
- 🌈[Безопасний світильник низької напруги 5 В] Працює з вихідною напругою 5 В постійного струму та водонепроникністю IP68, прожектор можна повністю занурювати під воду, що безпечно для людей і риб.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари