Всі категорії
Додати товар

Засіб від жиру

179 грн
Опис

Чи то звичайне щоденне приготування їжі, чи творчі експерименти з приготування екзотичних страв, але наші маніпуляції на кухні незмінно лишають по собі сліди І це не лише приємні аромати приготований страв, а й бризки на плиті й кухонних поверхнях, наліт та осад, сліди жиру, чи кіптяви з якими – ой як непросто впоратися, особливо коли такі забруднення переходять до розряду застарілих. Аби не доводити справу до таких крайнощів, набагато простіше доглядати за кухонними поверхнями відразу по закінченні приготування їжі, та підтримувати їх чистоту постійно.

Саме для таких цілей і розроблено засіб для видалення жиру Extra CLEANER. Сучасний високоефективний та економічний чистячий засіб з антимікробною дією, він легко видаляє жирові та харчові нашарування, нагар, кіптяву, сажу. Ефективний і для видалення бруду, що глибоко в’ївся. Також розчиняє і видаляє інші стійкі забруднення, зокрема, пригорілий цукор, плями від кави та чаю.

Щоб отримати бажаний ефект, за допомогою розпилювача або губки засіб потрібно рівномірно нанести засіб на поверхню. В залежності від забруднення витримати від 3-х до 20-ти хвилин, після чого ретельно змити водою. Сильно забруднені місця за необхідності можна обробити повторно. Засіб не рекомендується використовувати для миття нестійких поверхонь (алюмінієвих, склокерамічних, лакофарбових та інших).

Засіб для видалення жиру Extra CLEANER призначений для чищення газових плит, духовок, витяжок, грилю, сковорідок, дек та форм для запікання, інших виробів із чавуну і нержавіючої сталі, а також емальованих, керамічних, фарфорових, фаянсових виробів побутового призначення.

Ефективно дає раду навіть у таких ситуаціях, що видаються безнадійними (як, наприклад, забруднення сажею або застарілий нагар, що глибоко в’ївся).

Не містить фосфатів. Не містить абразиву, не пошкоджує поверхню. Не залишає брудних розводів.

Зверніть увагу!
Косметику, засоби для дому, продукцію для здоров'я через оформлення замовлень на сайті не відправляю. Відправку після повної передплати на карту або повна післяплата на Пошті.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Зелений
Розмір:
  • 500мл
Продавець
allakuzm
allakuzm
Супер-продавець
Клевань
83% виконаних замовлень
Була