Всі категорії
Додати товар

Fada продукція для вашої оселі

200 грн
Опис

Поверхня
Універсальний засіб для чищення диванів, крісел, салону автомобіля, килимів, підлоги, колясок, меблів та ін.

Антижир
для ефективної чистки від жиру будь-яких поверхонь (духовки, грилі, мікрохвильові печі, витяжки, плити з нержавіючої сталі, тощо)

Гель для миття посуду
Концентрований засіб для ручного миття посуду відмінно видаляє складний бруд, розчиняє жир навіть у холодній воді. Утворює рясну та стійку піну, що дає можливість за допомогою однієї дози засобу вимити велику кількість брудного посуду. Легко споліскується, не залишає мильної плавки. Економний у використанні. Екологічно безпечний: не містить фосфатів та інших шкідливих речовин.

Кераміка
Видалить з керамічних поверхонь плісняву, наліт солей жорсткості води, сечовий камінь, залишки мила. Запобігає утворенню вапняного нальоту та розвитку корозії, не пошкоджуючи хромовані поверхні.

Антинакип
Професійний засіб-концентрат для якісного та швидкого видалення накипу з водонагрівальних елементів кавоварок, електрочайників, прасок, парових пилососів, пральних та посудомийних
машин, а також чищення металевого посуду та
видалення сильних вапняних відкладень з твердих поверхонь у ванних кімнатах, на кухні, з душової лійки та ін. Своєчасне (2-4 рази на рік) очищення водонагрівальних приладів від накипу зменшує рівень споживання електроенергії, забезпечує безперебійну роботу та подовжує термін служби техніки.
Зручне прибирання та ідеальна чистота всього будинку на 1-2 місяці!
Під замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Інший
Продавець
jano4ka91
jano4ka91
Супер-продавець
Полтава
100% виконаних замовлень
Була

Схожі товари