Всі категорії
Додати товар

Піна для чищення духовок

175 грн
Опис

К-104
Засіб для чищення духовок і грилів надійно очищає духовки, дека, решітки гриля, каструлі та сковорідки своєю активною піною. Потужна активна формула видаляє жир і розчиняє навіть стійкі нальоти та пригорілі залишки – для ідеальної чистоти.
1)Погасіть вогонь у газових духовках. Перед використанням дайте духовці охолонути. Енергійно струсіть балон перед використанням. Розпиліть рівномірно. Не розпилюйте в отвори вентилятора чи повітряні отвори. Залишити на 1-2 години в залежності від ступеня забруднення. Зітріть бруд, що роз’єднався, вологою тканиною та протріть її кілька разів. Якщо сильно забруднено, повторіть процес.
2)Розігрійте духовку до 40градусів. Загасіть полум’я у газових печах. Рівномірно розпиліть поверхню, яку потрібно очистити, з відстані приблизно 15 см. Не розпилюйте в отвори вентилятора чи повітряні отвори. Залиште приблизно на 30 хвилин. Видаліть забруднення, що роз’єдналися, вологою ганчіркою та кілька разів протріть вологою ганчіркою. У разі сильного забруднення повторіть процес.

Переходьте в мою Шафу, щоб побачити всі мої оголошення і більше цікавих пропозицій. Маю дитячий та дорослий жіночий одяг а також взуття, сумки, косметика і аксесуари. Заходьте та обирайте те, що підходить саме вам!

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 500мл
Продавець
sabi88oli
sabi88oli
Супер-продавець
Нікополь
90% виконаних замовлень
Була