Всі категорії
Додати товар

Антижир ,еко засіб для видалення нагару🍀

154 грн
Опис

ЕКОзасіб універсальний для знежирення та видалення нагару
- Л🔴егко та ефективно відчищає жир і нагар
- Знеж🔴ирює завдяки дії ефірної олії апельсина
- Знищує мікро🔴би
- Працює у олодній воді
- Усуває неприємні запахи
- Має екологічно безпечну формулу з цитрусовим 🍊запахом.
🔴не містить PEG, SLS, крезолів, фенолів, фталатів.
🔴не пошкоджує поверхню.
🔴екологічно чистий засіб, безпечний для поверхонь, стійких до дії лугу.
🔴Універсальний засіб для чищення плит, духовок, мікрохвильовок, витяжок, вентиляційних решіток, грилів, мангалів, шампурів, сковорідок, дек, а також будь-яких керамічних, емальованих, порцелянових, фаянсових та інших вологостійких поверхонь, окрім хромових або нестійких до дії лугу.  Він делікатно та ефективно розчиняє жир, видаляє сажу, кіптяву, позбавляє від пригорілих свіжих і застарілих плям тіста, олії, соусів тощо. Містить натуральні та дозволені в харчовій промисловості компоненти. Не містить абразивів і не пошкоджує поверхні. Запобігає утворенню іржі.  Антижир діє з першого разу: не потребує тертя або багаторазового нанесення, швидко та повністю змивається водою та захищає поверхні від подряпин і злущування. Безпечний для довкілля. Не тестується на тваринах.
Склад:👇
Вода очищена,  5-15 % калію гідроксид,  <  5 %: натуральні ПАР (з пальмової олії та крохмалю), ефір карбонової кислоти з пальмової олії, натуральний спирт, тринатрієва сіль метилгліциндиоцтової кислоти,  тетранатрієва сіль метилгліциндиоцтової кислоти, D-лімонен.
Спосіб застосування👇

Розподілити засіб на забрудненій поверхні, потерти та змити водою. У разі складних забруднень залишити діяти на 10 – 20 хв, за необхідності потерти щіткою чи губкою. Для кращого усунення стійкого нагару або жирного забруднення можна повторити.

Увага! 🔴Містить луг!🔴
У разі потрапляння засобу на кухонні поверхні, покриття зі штучного та натурального каменю швидко промити їх водою, оскільки можливе роз’їдання кольору.
🔴Не застосовувати 🔴на поверхнях, нестійких до дії лугу (хромових).
Перед  використанням на поверхні з незнайомого матеріалу протестувати на непомітній маленькій ділянці. Не змішувати з іншими засобами для чищення.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 250мл
Продавець
maric...
marichkabilous04
Супер-продавець
Новий Розділ
86% виконаних замовлень
Була