Всі категорії
Додати товар

Очищувач dr. beckmann для пральної машини 250 мл

167 грн
Опис

Щоб продовжити термін експлуатації пральної машини, використовуйте очисник ТМ Dr. Beckmann. Продукт ефективно дбає про влаштування машини, попереджаючи передчасний вихід агрегату з ладу.

У складі засобу містяться органічні розчинники, які здатні видалити накип, бруд, що в'ївся, залишки порошку в барабані. До того ж очищувач здатний подбати про чистоту пральної машини в інших важкодоступних місцях. Також засіб нейтралізує неприємні запахи.

Як використовувати: Витягніть висувний відділ для прального порошку, замочіть його на 30 хв. у розчині (з розрахунку 50 мл. на 4 л. теплої води), потім прочистіть.

Невелику кількість засобу нанести на серветку та промити скло та гумову прокладку на двері, залишити на деякий час, потім протерти вологою серветкою. Прочистити сітку стоку.

Залишок засобу вилити у відділ основного прання пральної машини. Увімкніть програму основного прання (мінімум 60 градусів) без програм попереднього замочування, без прального засобу та білизни.

Доглядають речовини зберігають гумові частини еластичними, довше звичайного, антикорозійні компоненти захищають металеві частини.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 250мл