Всі категорії
Додати товар

Green max eкомолочко натуральне для чищення greenmax choice

180 грн -15% 153 грн
Опис

ECOмолочко натуральне для чищення ТМ GREEN MAX на основі натурального каоліну та мармурової пудри – це натуральний, м'який і безпечний засіб для видалення забруднень. Підходить для чищення всіх водостійких поверхонь, зокрема для склокерамічних. ECOмолочко містить природний антибактеріальний комплекс, безпечний для будь-якої поверхні. Легко видаляє забруднення, не залишає розводів. Ефективно діє навіть проти стійких кухонних забруднень, жиру, іржі, вапняного та мильного нальоту.

Спосіб застосування:

Нанести молочко на вологу губку або безпосередньо на поверхню, потерти, потім змити водою. Для посилення ефекту залишити молочко на поверхні до 10 хвилин. За потреби повторити. Рекомендовано використовувати на твердих вологостійких поверхнях. Перед використанням на делікатних поверхнях чи поверхнях з невідомого матеріалу треба протестувати молочко на невеликій непомітній ділянці.

Умови зберігання. Зберігати в сухому, захищеному від дії прямих сонячних променів місці за температури від 0 ⁰C до +30 ⁰C, окремо від харчових продуктів, у місцях, недоступних для дітей і тварин.

Застереження. Уникати контакту з очима, не ковтати. У разі потрапляння засобу в очі промити їх проточною водою. За потреби звернутись до лікаря. При підвищеній чутливості шкіри рук використовувати гумові рукавички.

Завжди в наявності, відправка 1-2 дні.

Інші продукти компанії Green max запитуйте в особисті повідомлення.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 500мл
Продавець
airin.bags
Airinbags
Супер-продавець
Одеса
77% виконаних замовлень
Була

Схожі товари