Всі категорії
Додати товар

Засіб для чищення ванних кімнат smart, 500 мл livesta / лівеста

220 грн
Опис

Засіб для чищення ванних кімнат Smart, 500 мл
Професійна формула повністю видаляє навіть найстійкіші плями вапна, іржі та мила у ванній кімнаті. Підходить для очищення ванн, туалетів, раковин, кранів, душових кабін, душових лійок. Крім того, засіб ефективно працює на плитці. Повертає поверхням первинний блиск без розводів і подряпин.

Бренд: Smart
Вага: 500 мл
Країна виробництва: ТУРЕЧЧИНА
Застосування: Для зовнішнього використання розпилити засіб на поверхню за допомогою розпилювача. Зачекати кілька секунд, після чого очистити і промити поверхню, щоб видалити плями від вапна, мила та іржі. Для отримання бездоганного блиску протерти очищену поверхню сухою тканиною. Для найкращих результатів у боротьбі з сильними забрудненнями зачекати кілька хвилин перед змиванням засобу.
Застереження Уважно прочитати інструкцію із застосування. Недотримання інструкції із застосування може призвести до опіків шкіри та пошкодження очей. Містить лимонну кислоту, сульфамінову кислоту, органічний, з кокосової олії, пальмової олії або сої. Зберігати в оригінальній упаковці у недоступному для дітей місці подалі від продуктів харчування. У разі попадання в очі промити великою кількістю води. Не ковтати, у разі проковтування негайно звернутися до лікаря. При тривалому контакті з чутливою шкірою рекомендується використовувати рукавички. Не використовувати після закінчення терміну придатності.
Склад: Неіоногенні поверхнево-активні речовини.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 500мл

Схожі товари