Всі категорії
Додати товар

Аромадифузор versace bright crystal brand collection 85 мл

350 грн
Опис

Аромат для будинку із запахом парфуму Crystal - ідеальне рішення для романтичного вечора або просто для настрою. У парфумерній композиції є квіткові, свіжі, акватичні, цитрусові, дерев'яні, пряні, рожеві ноти. Найбільше вона спокушає квітковими нюансами, змішаними з кришталево чистими нотами морського бризу.

Особливості композиції
Солодкі та кислі акценти звучать упереміш, вони пахнуть чуттєвістю та розкішшю. Цей запах викликає інтерес лише одним поєднанням незвичайних та непересічних нот. Ароматична композиція включає:
Юзу, гранатовий тон.
Лотос, магнолію, півонію.
Мускус, махагоні, амбру.
У цій піраміді сама жіночність, легка, свіжа приваблива, ніжна, важка, привертає увагу. У звучанні вона легка і невигадлива, але чуттєва та ефективна. Аромат точно не набридне, його можна сміливо використовувати як парфум для дому. Навіть якщо він звучатиме тривалий час, він викличе лише почуття ейфорії.
Аромадифузор Versace Bright Crystal Brand Collection 85 мл – відмінний варіант, тому що не потрібно замислюватись для якого віку композиція або для якої пори року. Вона в будь-якому випадку додасть ароматних фарб і приверне увагу. Чудове звучання парфуму буде завжди доречним і універсальним.
Воно ніжно огорне в ранковий час, не набридне вдень, не дратуватиме ввечері. Ноти однаково відчуватимуться протягом усього дня, тут немає залежності від якостей шкіри, стану душі та інших зовнішніх факторів.

Особливості дифузора
В аромадіфузорі відмінно поєднується виразність та м'якість. Це ніжніший і легкий варіант, ніж парфум для тіла. Він такий же привабливий, чарівний, вишуканий. Кристальність, коштовність та розкіш справжнього квіткового аромату нікуди не зникла. Свіжість та легкість дуже красиво асоціюється з чуттєвістю.
Окрім аромату у складі набору є палички у кількості 8 шт. Вони фіброві, дуже якісні, саме необхідні для поширення ароматичного натурального масла. Сам ефір важкий, але спеціальними паличками швидко підніметься вгору і відразу почне радувати своєю красою. Для ароматизації середнього приміщення достатньо вставити дві-три палички та періодично їх повертати.
Головна перевага такого способу освіження – можливість регулювання дози ароматичних речовин, посилюючи чи послаблюючи її. Інші позитивні моменти:
Тривалість експлуатації.
Інтенсивність розповсюдження парфуму.
Зручність та простота.
Стильність.
Додаткове зволоження.
Безшумність.
Легке обслуговування.
До недоліків дифузорів нерідко відносять вартість, проте сайт **************** пропонує відмінне рішення - опт з розумних умов, доступних звичайним користувачам. Дифузор з паличками обійдеться недорого, але для активації роботи досить просто вставити всередину ємності симпатичні аксесуари. У процесі роботи дифузор нічого очікувати вимагати себе уваги. При цьому кімната швидко наповниться яскравим та насиченим ароматом. Крім того, дифузор може стати справжньою окрасою простору.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 100мл

Схожі товари