Всі категорії
Додати товар

Кисневий відбілювач

112 грн
Опис

ІНСТРУКЦІЯ ІЗ ЗАСТОСУВАННЯ

ПРИГОТУВАННЯ  РОЗЧИНУ. Кисневий відбілювач необхідно розвести в гарячій воді (краще окропі). Спочатку йтиме реакція і піна збільшуватиметься (кілька хвилин), тому відразу не лийте багато води і робіть розчин у великій ємності. Пропорція 1-5 столових ложок порошок на 1 літр гарячої води, залежно від забруднення. Тобто. на 10 літрів потрібно 10-50 столових ложок. Чим вище температура розчину, тим більша ефективність. Тому якщо речі/поверхні не є делікатними, користуйтеся максимально гарячим розчином. Якщо речі делікатні, дочекайтеся охолодження розчину до потрібної температури. У кисневому відбілювачі немає їдких речовин, завдати шкоди може занадто висока температура!

Прання в пральній машині. Використовуйте 4 стол. л. в основний відсік, прання за температури від 60 градусів, інакше він не розчиниться. Якщо температура прання нижче 60, то попередньо зробіть розчин у склянці гарячої води, дочекайтеся поки охолоне і влийте у відсік для рідкого порошку.

ПОПЕРЕДНЄ ЗАМОЧУВАННЯ. Пропорція: 2-5 стол. порошку на 1 літр окропу. Якщо речі не делікатні, можна опустити туди брудна білизна на 2-12 годин.

Якщо тканини делікатні, то дочекайтеся, поки розчин охолоне до 30-40°С. Занурте білизну і залиште на 8-12 годин. Далі прати у машині як описано вище.

ЗАСТОСУВАННЯ В ПОСУДОМИЙНІЙ МАШИНІ. Використовуйте 1-4 стол. засоби. Додайте до основного відсіку для миючого засобу. Як ополіскувач використовують розчин лимонної кислоти (1 ч.л. на 100 мл води), а у відсік - звичайну сіль, не йодовану.

 ЧИЩЕННЯ КИЛИМІВ І М'ЯКИХ МЕБЛІВ. Використовуйте максимально гарячий розчин (якщо дозволяє поверхню). Пропорція 5 столових ложок на 1 літр гарячої води. Наносите розчин із губкою/щіткою і тріть. Після змийте водою. Якщо залишаються білі розлучення (у складі є сода, саме має дезінфікуючий ефект), змийте водою з оцтом.

ЧИЩЕННЯ Каструль. Прокип'ятити в каструлі розчин (2-5 стол. л. на 1 літр води) протягом 10-40 хв. При сильних і старих забрудненнях може знадобитися більше часу.

Або залити 2-5 стол. порошку 1 літром окропу і залишити на ніч. Посуд рекомендується полоскати водою з оцтом, щоб змити залишки соди.

ЧИЩЕННЯ ПРАЛЬНОЇ МАШИНИ. Використовуйте 5-6 столових ложок у відсіку для порошку. Прання за температури 90 градусів. Після цього, при необхідності, прочистіть фільтр від залишків нальоту.

ЧИЩЕННЯ ВИТЯЖКИ. Щоб очистити витяжку, її необхідно замочити у гарячому розчині (5-6 стол. ложок на 1 літр окропу) на 10-60 хв. Якщо у Вас алюмінієва витяжка, використовуйте обережно та надовго не замочуйте. Алюміній темніє при реакції з кисневим відбілювачем.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Другой
Продавець
lana_zt
lana_zt
Житомир
Була

Схожі товари