Всі категорії
Додати товар

Універсальний відбілювач пральний порошок sa8 amway емвей ємвей амвей

550 грн
Опис

Універсальний відбілювач SA8™ пропонує високоефективне очищення найрізноманітніших тканин і поверхонь з ефектом безпечного для кольорів відбілювання без хлору.
Об'єм: 1 кг

Чому він вам сподобається...

Усім нам хочеться, щоб наш одяг був водночас ідеально чистим, зберігав насичений колір і виглядав як новий незалежно від того, скільки разів ми його прали. Універсальний відбілювач SA8 задовольнить усі ці побажання. У формулі цього потужного відбілювального засобу замість хлору використано кисневий відбілювач, тому вона очищує і при цьому не робить кольори тьмяними.

Вражаюче багатофункціональний, Універсальний відбілювач SA8 ефективно видаляє усі види органічних плям та неприємні запахи з різноманітних видів текстилю по всьому дому, в тому числі з килимів. Окрім цього, застосовуйте Універсальний відбілювач SA8 для чищення стиків кахлів і кухонних стільниць, вкритих ізоляційним розчином, душових кабін, мийок і раковин, дерев’яних стільниць, цементних покриттів, смітників, сміттєвих баків, акваріумів, парканів, навісів і тентів та багато-багато іншого.

Корисно знати…

✅️Дбайливий до кольорів за будь-якої температури.
✅️Підходить для очищення одягу, килимів та інших поверхонь.
✅️Високоефективний засіб, що посилює дію основного прального засобу, видаляючи найстійкіші плями.
✅️Видаляє плями від кави, вина, соків, сліди від домашніх тварин тощо.
✅️У разі замочування надзвичайно ефективний у видаленні стійких плям.
✅️Не застосовуйте для очищення виробів із шовку чи вовни.
✅️Упаковка більш екологічна порівняно з попередньою версією – пластиковою пляшкою.
✅️Формула з 99,5% активних складників є концентрованою та економною у використанні.
✅️Не містить фосфатів, хлору, барвників, ЕДТК або НТК; усі інгредієнти розкладаються мікроорганізмами.
✅️Не використовуйте разом із хлорним відбілювачем.

ЗАСТОСУВАННЯ:
❗️посилення дії основного прального засобу додавайте 10 мл під час кожного завантаження пральної машини. Щоб отримати найкращий результат, періть у воді температурою 60°C або вище.
❗️Для попереднього замочування додавайте 5 мл засобу у 2 літри гарячої води. Замочіть тканину на 30 хвилин або довше, а потім періть, як звичайно.
❗️Щоб очистити якусь посудину, наприклад, кухоль або чайник, наповніть їх окропом, додайте 5 мл Універсального відбілювача SA8 та залиште принаймні на годину. Вилийте очищувальний розчин та ретельно сполосніть.
❗️Використовуйте поза пранням як універсальний побутовий очищувач: також ефективно видаляє багато видів плям із різноманітних нетканих поверхонь. Щоб відчистити стільниці, раковини, керамічну плитку тощо, посипте поверхню сухим порошком і ретельно потріть вологою губкою або ганчіркою. Як слід змийте. Щоб очистити від нальоту кавник або чайник, наповніть їх гарячою водою або окропом і додайте 5 мл порошкового засобу. Залиште на годину або довше. Злийте розчин і ретельно сполосніть. Не поєднуйте з іншими відбілювальними засобами для прання.
🔴Для посилення дії пральних засобів, додавайте 10 мл під час кожного завантаження пральної машини. Щоб одержати найкращий результат, періть при температурі 60°C або вище.
🔴Для попереднього замочування, додайте 5 мл засобу у 2 літри гарячої води. Замочіть тканину на 30 хвилин або довше, а потім виперіть, як звичайно.
🔴Щоб очистити чайник або чашку, наповніть їх окропом і додайте 5 мл Універсального відбілювача і дайте настоятись принаймні годину. Потім злийте розчин і ретельно промийте посудину.
🔴Використовуючи як багатофункціональний засіб для чищення стільниць, керамічної плитки, раковин тощо, посипте поверхню сухим порошком і протріть вологою ганчіркою або губкою, потім промийте поверхню водою.
⚠️Будь ласка, візьміть до уваги:
▪️Не використовуйте для очищення виробів із вовни або шовку
▪️Не використовуйте разом із хлорним відбілювачем.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Другой
Продавець
miralambre08
miralambre08
Супер-продавець
71% виконаних замовлень
Була

Схожі товари