Всі категорії
Додати товар

Гель для прання persil universal - gel 5,11l

300 грн
Опис

Виробник: Інший виробник
Тип прання: Автомат

Кілька примірників у наявності

Гель для прання Persil Universal - Gel (Універсальний) – досить оригінальний засіб німецьких виробників, який використовується для машинного прання. Також гель можна використовувати і для ручного типу прання. На результат це аж ніяк не вплине. Цей засіб користується популярністю не лише серед німців, а й серед мешканців інших країн.

Гель для прання Persil Universal Gel – використовують для всіх типів білизни. Якість прання не падає навіть за температури +20 градусів за Цельсієм. Під час прання ні колір, ні волокна не страждають. Всі речі виглядають так, начебто тільки з магазину. Після завершення процесу прання в машині автомат при використанні Персила додавати пом'якшувачі та кондиціонери в принципі не потрібно. Досить велика кількість технологів протягом тривалого часу виводили таку формулу, яка без залишку розчинялася у воді при різному температурному режимі і в досить короткі терміни. Персил діє на забруднення вже з 1-2 хвилини після початку прання. До складу Персил входить «brightness» (сповільнює линяння тканин та їх посеріння). Навіть посірілі тканини після першого прання гелем засяють яскравою білизною. Активно бореться із застарілими плямами, а також плямами трави, какао, яєць, молока, крові.

Рідкий, досить концентрований гель Persil має такі ж переваги, як і пральний порошок Persil. Але в порівнянні з порошком, після гелю ви не побачите, ні розлучення, ні залишки порошку, який не встиг розчинитися. Ви будете щасливими від свіжого запаху чистої білизни. Через високу концентрацію гелю кількість використаного засобу практично вдвічі менша ніж порошку. При пранні машинного типу засобу для усунення нальоту або накипу не потрібні.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари