Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Фада універсальний засіб для прання білих та кольорових речей, 1

181 грн
Опис

Виробник: FADA
Тип прання: Автомат

Кілька примірників у наявності

Професійний засіб, адаптований для застосування в домашніх умовах і вироблений за німецькою технологією та рецептурою, з використанням активів провідних європейських постачальників (BASF Group та інші).

Висока якість і бездоганна чистота. Зберігає первісну насиченість кольорів. Підходить для машинного та ручного прання.

Призначення.

Повністю готовий до застосування універсальний ефективний безфосфатний засіб у формі рідкого гелю для прання білих і кольорових речей із бавовняних, лляних, синтетичних і змішаних тканин. Активні інгредієнти, що входять до складу засобу, забезпечують високу якість прання і зберігають колір тканин від блякнення, пом'якшують і надають їм приємного аромату. Універсальний засіб оптимально підходить як для пральних машин, так і для ручного прання. Екологічна безфосфатна формула: не містить фосфатів та інших шкідливих речовин.

Застосування.

Кількість засобу, що рекомендується, додати в спеціальне відділення пральної машини або барабан. Для ручного прання засіб розчинити у воді необхідної температури. Кількість засобу (мл) на 5 кг (м'яка/жорстка вода): (1) Автоматичне прання (30 °C) за незначного ступеня забруднення білизни рекомендується 60 мл/75 мл, середньому — 90 мл/105 мл, сильного — 120 мл/135 мл на 5 кг білизни (2) Ручне прання (40 °C) — 40 мл засобу на 5 л води.

Склад (країна походження активних речовин: Німеччина).

Аніонні ПАР <5%, неіоногенні ПАР <5%, мила <5%, катіонні ПАР <5%, оптичний вибілювач, консервант, ароматична добавка.

Виробник, відповідальне обличчя для прийняття претензій від споживачів.

ТОВ «Бланідас», Україна, 01015, г. Київ, ул. Добровольческих батальонов, 17, тел .: +38 (**************. Дуж виробничих потужностей: Україна, 02099, г. Київ, ул. Зрошувальна, 15а. Виготовлено на замовлення ТОВ «ЛІЗОФОРМ Медикал», 01133, г. Київ, ул. Євгенія Коновальця, 31, каб. 314, тел. +38 (**************

Термін придатності: 01-2023

2 роки від дати виготовлення.

Умови зберігання.

В оригінальному пакованні, далеко від нагрівальних приладів і прямих сонячних променів, за температури від 50 °C до +250 °C.

ТУ У 20.4-36423868-038: 2017

Номінальний об'єм: 1 L (л) ± 1,5%

Професійні засоби FADA® — це преміальна лінійка серед професійних засобів для догляду за будинком, що випускаються виробничою компанією ТОВ "Бланідас", адаптована для застосування в саме в домашніх умовах.

Торгова марка «FADA» належить ТОВ «ЛІЗОФОРМ Медикал» на підставі свідчення No 250052, дата реєстрації торгової марки: 12.11.2018.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари