Всі категорії
Додати товар

Гель для посуду gz 500мл

167 грн
Опис

Безсульфатний засіб для миття посуду містить органічні інгредієнти, тому він не завдає шкоди здоров'ю. Гіпоалергенний гель також використовується для чищення дитячих іграшок та інших текстильних поверхонь.

У формулі даний продукт містить натуральну олію, воду та м'які рослинні ПАР. Ми рекомендуємо купити гель для миття посуду алергікам, засіб не викликає алергій, а також підходить для очищення дитячого посуду.

Завдяки унікальному складу гель чудово справляється із забрудненнями будь-якої складності. Він легко відмиває жир, «працює» як у гарячій, так і в холодній воді. Ще однією перевагою є відсутність дискомфорту та відчуттів стягнутості шкіри рук завдяки зволожуючим компонентам.

Натуральний гель для миття посуду легко, швидко, а головне повністю змивається водою, не залишаючи запаху. Він біорозкладається і не завдає шкоди навколишньому середовищу.

Застосування

Використовуйте безсульфатний засіб для миття посуду як звичайний гель. Через натуральний склад може з'явитися осад, тому пляшку потрібно струшувати.

Умови зберігання

Протягом 1 року в холодильнику, 2 місяці подалі від сонячних променів за кімнатної температури.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари