Всі категорії
Додати товар

Швейцарське ефірна олія іланг-іланг 10мл, афродизіак, натуральна 100% вівасан vivasan

1600 грн
Опис

Безкоштовна доставка: укрпоштою до кінця місяця!

Ефірне масло Іланг-іланг (Cananga odorata) володіє м'яким вершково-солодким ароматом, що нагадує жасмин і гарденії: «розслабся і насолоджуйся». Завдяки своїм потужним антиоксидантним властивостям масло Іланг-іланг допомагає боротися з вільними радикалами, які відповідальні за передчасне старіння шкіри. Афродизіак: стимулює чуттєвість. Знімає напруження, занепокоєння, безсоння, позитивно впливає на настрій. Масло Іланг-Іланг підходить для застосування в ароматерапії, догляду за обличчям, тілом та масажі. Може використовуватися в сполученні з оліями: шавлія, жасмин, лаванда, меліса, неролі, апельсин, лимон, пачулі, троянда, рожеве дерево.

Очищення: Потужні антибактеріальні властивості ефірного масла іланг-іланг роблять його дуже ефективним засобом для очищення шкіри. Він також діє як лікувальна електростанція, прискорюючи процес регенерації епідермісу.
Баланс: Ефірне масло Іланг-іланг творить чудеса в регулюванні вироблення шкірного сала. Незалежно від того, чи є ваша шкіра сухою або жирною, масло іланг-ілангу коригує кількість масла, яке виробляють ваші сальні залози, гарантуючи, що ваша шкіра буде мати потрібну кількість вологи.
Омолодження: Завдяки своїм потужним антиоксидантним властивостям масло Іланг-іланг допомагає боротися з вільними радикалами, які відповідальні за передчасне старіння шкіри.
Антивікові ефірні олії: також зверніть увагу на масло Рожеве дерево і масло Герані.

Дослідження виявили, що іланг-іланг знижує тривожність і підвищує самооцінку, коли його наносять на шкіру або вдихають. Ииланг-іланг виявляє седативний ефект за рахунок значного зниження систолічного і діастолічного артеріального тиску, а також частоти серцевих скорочень у здорових чоловіків.

Іланг-іланг часто класифікують як серцеву ноту, тому що він з'являється, коли починають розсіюватися верхні ноти. Додайте його в свій щоденний зволожуючий крем, ванну або домашню маску для волосся, щоб отримати розслабляючий, розкішно-ароматний домашній спа-день.

Основні властивості:

√ Стимулює нервову систему - антидепресант;

√ Знімає відчуття страху та занепокоєння, поліпшує сон;

√ Афродизіак - надає стимулюючу еротичну дію;

√ Антисептик бактерицидної дії;

√ Спазмолітичну, тонізуючу;

√ Знижує артеріальний тиск;

√ Зменшує частоту пульсу і дихання;

√ Ефективно при змішаному типі шкіри.

Показання до застосування:

√ депресія, безсоння, стреси.

√ дратівливість, відчуття страху, занепокоєння;

√ астеноневротичні стани;

√ синдром нав'язливих станів;

√ артеріальна гіпертонія;

√ ішемічна хвороба серця;

√ змішаний тип шкіри;

√ імпотенція у чоловіків, фригідність у жінок;

√ суха, чутлива, роздратована шкіра;

√ вегетативно-судинна дистонія за гіпертонічним типом.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари