Всі категорії
Додати товар

Суміш олій "спокуса" 5мл seduction, дуже стійкий афродизіак вівасан vivasan

990 грн
Опис

Спокушає приваблива унісекс композиція, яка зачаровує і пробуджує почуття.

Вишукана комбінація високоякісних ефірних масел пронизує, огортає любов'ю і стимулює близькість. Володіє ніжним ароматом.

Розкішне зібрання ефірних олій:

Іланг-Іланг - Ефірне масло іланг-ілангу, отримане з квітів Cananga odorata (рослини, що росте на Філіппінах і в Індонезії), володіє безліччю корисних для здоров'я властивостей. Одним з основних компонентів ефірної олії іланг-ілангу є ліналоол, з'єднання, яке, як було встановлено, володіє властивостями зниження стресу. Його широко використовують при виготовленні духів і в ароматерапії. Іланг-Іланг протягом багатьох сторіч використовувалося в релігійних і весільних церемоніях. В ароматерапії олія Іланг-Іланг застосовується для зняття напруги, стресу, для позитивного настрою і підвищення лібідо. Він часто використовується для догляду за волоссям і шкірою, так як володіє не тільки приємним ароматом, але і чудово живить і захищає їх.

Авокадо - це багате живильними речовинами, чудове пом'якшувальну масло для шкіри, яке цінується в натуральних засобах догляду за шкірою за його регенеруючі і зволожуючі властивості. Подібно оливковій олії, масло авокадо - одна з небагатьох рослинних олій, отриманих не з насіння; його віджимають з плодів, оточуючих кісточку. Масло авокадо легко вбирається в шкіру і завдяки своїм чудовим пом'якшувальною властивостям ідеально підходить для зрілої шкіри.

Жасмин - це ароматична речовина, що виробляється з квітів жасмину (Jasminum officinale). Це ефірне масло, широко використовується в ароматерапії, містить ароматичні сполуки рослин, які, як вважають деякі, володіють різними перевагами для здоров'я, пов'язаними з доглядом за шкірою і зниженням стресу. Він століттями використовувався в церемоніях і ритуалах в Індії, і багато поколінь цінують його як аромат парфумерної промисловості. Його часто використовують як релігійне масло, щоб принести удачу і благословення, зняти внутрішні заборони і подолати фізичну любов. Ефірне масло жасмину може бути дійсно веселим і сексуальним доповненням до вашої колекції для ароматерапії. Жасмин часто використовується в якості компонента афродизіаків, «допомагаючи одухотворити близькість відносин».

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Фіолетовий
Розмір:
  • Onesize