Всі категорії
Додати товар

Douglas fir | ефірна олія дугласової ялиці, 5 мл

1305 грн
Опис

Підтримує здоров'я дихальної системи та полегшує дихання. Чинить тонізуючу,
освіжаючу дію, позитивно впливає на настрій, покращує концентрацію уваги.
Усуває подразнення шкіри.

Основні переваги:

- 100% чиста ефірна олія стандарту CPTG.
- Підтримує здоров'я дихальної системи, сприяє легкому вільному диханню та чистоті дихальних шляхів.
- Сприяє позитивному настрою та концентрації уваги.

Інгаляційне застосування:

- Для освіження повітря, покращення настрою та підвищення концентрації уваги змішати з маслами дикого апельсина, лимона або бергамота (3-4 краплі) та розпорошити у дифузорі.
- Для поліпшення дихання змішати 2-3 краплі олії дугласової ялиці з 2-3 краплями евкаліпта та розпорошити через дифузор; або розтерти по одній краплі вищезгаданих олій у долонях, прикласти їх до носа і глибоко вдихнути (при бажанні або необхідності повторити 3-5 разів на день).

Зовнішнє застосування:

- Перед застосуванням бажано розбавляти фракційною кокосовою олією doTERRA®, особливо при чутливій шкірі. Змішати 1-2 краплі олії з 3-5 краплями фракційної кокосової олії (або іншої базової олії) і нанести на потрібну область шкіри.
- Для очищення шкіри, а також для бадьорості та тонусу додати одну краплю в порцію косметичного молочка, мила або піни для ванн.
- Для релаксуючого масажу змішати 1-2 краплі ялицевої олії з 1-2 краплями олії грушанки та порцією фракційної кокосової олії (від 5 до 20 крапель). Для епізодичного чи курсового масажу (курс 10-15 процедур).

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари