Всі категорії
Додати товар

💚basil / базилік 15 мл💚 натуральна ефірна олія doterra

1739 грн
Опис

✅️Сприяє поліпшенню пам'яті, концентрації уваги, підвищує опір стресів і перевантажень. Охолоджує подразнену шкіру. Благотворно діє ендокринну систему.

Ефірне масло базиліка має великі переваги, оскільки благотворно впливає як на ментальну, так і на фізичну сфери. Завдяки високому вмісту ліналоолу, базилік допомагає зменшити напругу в голові, завдавши віскі та потилиці, а також рекомендований до застосування при розумових навантаженнях. Базилік допомагає усунути стрес, відчуття занепокоєння, позбутися неуважності, сконцентрувати увагу, покращити якість сну.

Ефірна олія базиліка виявляє фітоестрогенні властивості та надає стимулюючий вплив на кору надниркових залоз. Заспокоює та надає охолодну дію на натруджені м'язи.

Олія базиліка широко використовується в кулінарії, вона додає свіжого, пряного смаку м'яса, страв з макаронних виробів. І, крім того, сприятливо позначається на травленні.

Переваги:

▶️100% чиста ефірна олія стандарту CPTG.
▶️Допомагає зосередити увагу, освіжити пам'ять, зменшує занепокоєння.
▶️Є відмінним тонізуючим та загальнозміцнюючим засобом. ▶️Допомагає зняти стрес.
▶️Охолоджує роздратовану та тонізує мляву шкіру.
▶️Допомагає полегшити щомісячний дискомфорт жіночий (ПМС).
▶️Стимулює кору надниркових залоз.
▶️Посилює захист у період сезонних загроз.

Інгаляційне застосування:
💚Для підвищення концентрації уваги під час навчання або читання, а також для зняття напруги після довгого дня використовувати 3-4 краплі на день у вибраному дифузорі.
Застосовувати щодня або курсами, за необхідності.

Зовнішнє застосування:
💚Для зняття стресу змішати 1-2 краплі олії базиліка з олією грушанки та олією-носієм (в співвідношенні 1:1:1) і зробити масаж задньої частини шиї.
💚Для охолоджуючого ефекту нанести 1-2 краплі олії на подразнену шкіру і м'яко втерти. При підвищеній чутливості шкіри 1-2 краплі олії розбавити в 3-5 краплях фракційної кокосової олії (або іншої олії-носія). Застосовувати щодня або курсами, за необхідності.

Внутрішнє застосування:
💚Для заспокійливого ефекту в період місячних прийняти 1 краплю олії всередину в рослинній капсулі Veggie Caps, або в 1 ч/л меду, або в 120 мл напою (соєве/рисове молоко) 1-3 рази на день, щодня або курсами, при необхідності .
💚Для освіження смаку додавати 1-3 краплі олії у ваші улюблені страви італійської кухні.

Стан: Новий
Колір:
  • Салатовий
  • Зелений
Розмір:
  • Onesize

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?