Всі категорії
Додати товар

❤️як нова!🎄 штучна ялинка зелена 150см 😱🔥ялина до нр!☃️ еко econom искусственная елка✨

1895 грн
Опис

◼️ ШТУЧНА ЯЛИНКА НОВОРІЧНА, зеленого кольору, як нова! ЗАПАКУЮ У СВОЮ КОРОБКУ, ЗЕКОНОМЛЮ ВАМ НА ДОСТАВЦІ, ТОМУ ПРОШУ ЗАМОВЛЯТИ НОВОЮ ПОШТОЮ! 🎄
◼️ Реальні фото 7-10, де вона одягнена, АЛЕ ПРОДАЄТЬСЯ БЕЗ ІГРАШОК!
◼️ Висота: +-150см
◼️ Досить гарно виглядає, гілочки розділяються в різні сторони 😱🔥
◼️ ІДЕ В КОМПЛЕКТІ З ПІДСТАВКОЮ(СТІЙКОЮ)! 🙌
◼️ Конструкція стовбура ялинки - йде цілісна, НЕ складається на двоє, тільки гілки закладаються вгору при упакуванні. Розкладається - швидко і без особливих зусиль.
◼️ Не має хімічного запаху! Не викликає алергії. Для виготовлення використані безпечні сертифіковані матеріали, стійкі до дії вологи, перепадів температур та інших факторів! Ялинка безпечна для дітей та тварин. Пожежостійка.
◼️ Темно-зелений колір надає дереву реалістичного вигляду, чудово гармонує з різноманітними іграшками та прикрасами, гірляндами.
◼️ Термін придатності не обмежений.
◼️ Зберігати таку ялинку досить просто, гілки підняти вгору і притиснути до стовбура, з допомогою таких легких рухів ялина зменшується в об'ємі. Після цього її можна помістити в пакувальну картонну коробку і заховати в який-небудь куточок до наступного року. Штучна новорічна ялинка буде радувати вас десятиліттями і зекономить чимало коштів! Відмінний бюджетний варіант для прикраси будинку головним атрибутом Нового року і Різдва.

Новий Рік – це новорічна ялина, привітання, шарудіння упаковки з подарунками, апетитний запах мандарин. Штучна ялина чудово доповнить новорічний декор, не тільки вдома, а й в офісі, адже так важливо створити атмосферу свята там, де люди проводять багато часу, це відмінно вплине на настрій усього колективу. Для дітей прикраса ялинки це дуже веселий та довгоочікуваний момент. Адже саме біля ялинки дітей та дорослих чекають довгоочікувані подарунки та солодощі, саме з нею з'являється відчуття Нового року! Великий плюс у тому, що вона не осипеться, легка у догляді та при зберіганні займає зовсім небагато місця.
。。。。。。。。。。。。
ВІДПРАВЛЯЮ: 📫
✅ Безпечною оплатою через Шафу
✅ Накладеним платежем Новою Поштою з передоплатою (на витрати по доставці, якщо не заберете товар на пошті чи не прийдете за ним)
✅ З повною передоплатою на карту. Так Ви зекономите не тільки на доставці, а й на комісії пошти за суму грошового переказу та оціночну вартість! НП бере близько ~2,9% тільки за суму грошового переказу + доставка ~150грн.
✅Також працюю 0LX доставкою, можна оформити там, пишіть, надішлю дані. Там часто акції на безкоштовні доставки!🔥
📦
У Івано-Франківську віддаю особисто в руки, МОЖЛИВА ПРИМІРКА в центрі міста, а також пересилаю по всій Україні! Доставку роблю по мінімуму.
Роблю зі знижкою, бо оформляю онлайн та пакую тільки в свої пакети та коробки, додатково за упакування доплачувати Вам НЕ потрібно! 🙌
🟥❶ Новою поштою - безпечна оплата через Шафу/ накладений платіж з передоплатою/ повна оплата на карту
🟨 ❷Укрпоштою посилкою СТАНДАРТ/ЕКСПРЕС - тільки безпечна оплата через Шафу чи повна оплата на карту, накладеним платежем укрпоштою - не надійно і очікувати черги!
🟦❸ Meest - безпечна оплата через Шафу/ повна оплата на карту
🟩❹ Rozetka - тільки повна оплата на карту!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Зелений
  • Салатовий
Розмір:
  • Onesize