Всі категорії
Додати товар

Руно-скринька для зберігання рун, таро, оракулів.

1300 грн
Опис

Чарівна скринька ручної роботи - це не просто якесь містечко для зберігання рун, це артефакт-талісман, який повною мірою дарує захист і силу вашому оракулу, хоч би яким він був – руни, карти Таро, та хоч камінчики або шматочки дерева із символами.
Кожен, хто стикається з мантичними мистецтвами прогнозу та передбачення, знає, як важливо берегти свій інструмент для прогнозу та захищати його від зовнішньої негативної енергії. Адже, наприклад, ті ж руни є не лише символічними знаками, а й свого роду живим організмом, який потребує догляду та захисту.
Чарівна скринька ручної роботи - це, перш за все, потужний інструмент для підтримки енергії рун у чистоті та гармонії. Скринька споряджена кількома рунічними ставами, гліфами та гальдрамюндами, вирізаними вручну зовні та зсередини, чудово заряджає ваш передбачуваний інструмент – руни чи карти – позитивною енергією та наділяє їх новою силою. Одночасно видаляє, очищає з неї весь накопичений негатив і оберігає від зовнішнього негативного фону під час чищення. Все це робить роботу ваших рун або карт Таро набагато ефективнішою та продуктивнішою.
УВАГА! Рунічний набір на фотографіях дано в ознайомлювальних цілях. При купівлі будь-якого набору РАЗОМ зі скринькою – знижка 20% с загальної суми.
Чарівна скринька ручної роботи - це практичний та ефективний девайс для практиків-езотериків та тих, хто тільки входить у цей дивовижний світ магії; інструмент, який допомагає зберігати та захищати руни, зберігаючи при цьому їхню магічну енергію та цінність. Ця скринька-артефакт може стати незамінним елементом роботи для провісників, мантиків та прогнозистів. З цією скринькою ваші руни/карти завжди будуть готові до використання та допоможуть вам у будь-яких життєвих ситуаціях.
Докладніше опис кожного знака, гліфа, гальдрамюнда дано в Інструкції по взаємодії з рунічною енергією, яка додається до кожного артефакту Майстерні Брісінгамен.
При покупці ДВОХ виробів Майстерні Брісінгамен - рунічний амулет-брелок на натуральному камені для вирішення важливої для вас проблеми У ПОДАРУНОК.

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?