Всі категорії
Додати товар

Програмна свічка "очищення"

200 грн
Опис

Програмна свічка "Очищення" створена та заговорена родовою відьмою для зняття негативу, руйнування злих енерго-інформаційних структур, пристріту, псування, намотаного, наговореного зла та самопристріту.

У складі натуральний бджолиний віск (чорний), суміш олій, та спеціально підібраних трав (які можуть змінюватись в залежності від тонкощів програми для конкретної людини).

Робоча програма свічки дозволяє очиститись від накопиченого негативу, як внаслідок магічних впливів, так і випадкового та накопиченого за тривалий час впливу.

Використовується також для ритуалів зняття пристрітів, прокльонів, родового негативу, та для попереднього відпалу перед ритуалами. Є допоміжною програмою при вигнанні сутностей та підселенців. Рекомендується також як очищення після роботи з "важкими" клієнтами як скидання негативу та після контакту з "чорноокими" людьми та енергетичними вампірами.

За наявності сильного негативу рекомендується 3-х або 7-ми денна програма (залежно від складності ситуації) протягом якої необхідно дати кожній свічці-скрутці прогоріти повністю.

Висота свічки – 23 см.
Діаметр – 2 см.

В асортименті програмні свічки:
- "Залучення кохання"
- "Гармонізація відносин"
- "Відкриття бачення"
- "Очищення"
- "Грошова"
- "Зцілення аури"
- "Ритуальний зв'язок"
- "Чистка фінансових потоків"
- "Захист"
Товар виготовляється на замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари