Всі категорії
Додати товар

Oshine flameless candles battery operated candle — набір із 9 мерехтливих...

2300 грн
Опис

немає пульта керування, працює на батарейках

OSHINE Flameless Candles Battery Operated Candle — Набір із 9 мерехтливих
світлодіодних свічок 24-годинним таймером, свічки зі справжнього воску кольору
слонової кістки для домашнього декору

- НАБІР ІЗ 9 БЕСПЛАМЕННИХ СВІЧІВ — містить два 4,5-дюймових стовпи, два 5-дюймові стовпи, два 6-дюймові стовпи, 7-дюймовий 7-дюймовий стовп, 8-дюймовий стовп, 9-дюймовий стовп (2,2 дюйма діаметр кожен), також постачається з 2 пультами дистанційного керування й посібник з експлуатації. Цей продукт не містить батареї.
- ПРОСТОТА В ВИКОРИСТОВНІ Й ДИСТАНЦІОННЕ КЕРУВАННЯ — Кожна свічка живиться від 2 батарейок типу АА і керується за допомогою пульта дистанційного керування на відстані 5-10 метрів. Ви можете встановити 2/4/6/8 годин і автоматичний таймер увімкнення/вимкнення з вашого приводу. Один пульт дистанційного керування всіма свічками.
- ЗАХИСТ ОКРАЩИЙ ЗВІТОДИОДНІ СВІЧІ — Свічку можна використовувати повторно, замінивши батарею. Високоякісна батарея може працювати понад 300 годин. Лампочка може слугувати понад 30 000 годин. Ви можете використовувати їх знову й знову.
- БЕЗПЕЧНІ ПЛАМЕННІ СВІЧІ — Наші беззламні свічки безпечні та безламани, зі світлодіодними лампами, без вогню та диму. Немає потреби турбуватися про пожежу, спричинену літніми людьми, дітьми або свійськими тваринами, які світять свічками. Це чудовий предмет життя для створення теплої та комфортної атмосфери та може використовуватися в ресторанах, спальнях, культах, весіллях, барах, балконі, вітальні та обідньому столі.
- ІДЕАЛЬНО ПІДХОДИТЬ ДЛЯ ПОДАРУНОКІВ І КІЛЬНОГО ВИКОРИСТАННЯ — Технологія мерехтіння змушує вогні мерехтіти, як справжнє полум'я. ОЧИС БЕЗПламні свічки освітлюють ваше життя. Примітка!! Безпламні свічки виготовлені зі справжнього воску, тримаються якнайдалі від прямих сонячних променів, тепла та високих температур, інакше свічка може пом'якшитися або розплавитися.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари