Всі категорії
Додати товар

Luxury bedding collection комплект постільної білизни надглибокою кишенею queen

1350 грн
Опис

CGK Unlimited - Простирадло з надглибокою кишенею - Простирадло з
надглибокою кишенею Глибокі кишені 21 дюйм queen,cream

- EXTRA DEEP POCKET QUEEN SHEETS/EXTRA DEEP FITTED QUEEN SHEETS: Ці простирадла призначені для матраців із дуже глибокими кишенями. Вони підходять для будь-якого матраца з кишенями завглибшки 18, 20, 21, 22 і 24 дюйми. Дуже глибоке обтискне простирадло має еластичну еластичну стрічку, яка добре тягнеться навколо матраца. Ідеально підходить для дуже високих і великих матраців. Будьте впевнені, що ці негабаритні простирадла залишаться на місці!
- НАБІР ІЗ 6 ПРОСТИНІВ: цей комплект постільної білизни постачається з 4 наволочками з гарною декоративною вишивкою на кожній наволочці. Наволочки мають дизайн корпусу. Цей комплект постільної білизни ідеально підійде для вашого дуже товстого матраца.
- ОКЛАД ДЛЯ МАТРАСА З ДВІЙНОЮ ПОДУШКОЮ: Ці простирадла ідеально підходять для матраців із 3-дюймовим або 4-дюймовим топером зверху, топерами з піни з ефектом пам'яті, великими наматрацниками, наволочками, топерами з піни, топерами з великого піноматеріалу, наматрацниками та пінопластом з ефектом пам'яті. Ці листи не відірватися й залишаться!
- МІКРОФІБРА: Це найм'якші простирадла з мікрофібри, які ми створили. Суперм'який із легким відчуттям. Не такий хрусткий, як бавовна. Якщо ви звикли до бавовняних простирадл і ніколи не пробували простирадла з мікрофібри, ми рекомендуємо вам хоча б спробувати їх. Вони навіть м'якші, ніж бавовна!
- РОЗМІРИ І РОЗМІРИ: Плоский лист завширшки 90 і завдовжки 102. Приталене простирадло завширшки 60 і завдовжки 80 з кишенями 21 дюйм (має гумку, тому може розтягуватися). Усі чотири наволочки мають розмір 20 x 30 дюймів.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Особливості:
На резинці

Схожі товари