Всі категорії
Додати товар

Іграшка різдвяний експрес

560 грн
Опис

Різдвяний електропоїзд, реалістичний електричний залізничний поїзд, поїзд Санта-Клауса на батарейках, простий та безпечний для дітей, подарунок та вечірні прикраси для дому, ялинка

Опис:

Екологічно чистий матеріал преміум-класу: ці комплекти електропоїздів виготовлені із міцного екологічно чистого АБС-пластику найвищої якості. Немає токсичності, немає стимуляції та стійкості до окислення. Це сповнена різдвяної атмосфери для ваших дітей або ваших друзів на Різдво.

Прекрасний набір поїздів Делюкс: Коло шляху: 216 см. Створено на різдвяну тему та містить безліч візерунків, що ідеально підходить для прикраси ялинки. Ви можете згладити доріжки до потрібної форми та надати їх одну за одною, так що тільки ваша фантазія та творчість!

Легко та легко грати: діти можуть легко та надійно вбудувати модернізовані модульні деталі рейкових колій у свою власну схему залізниці (кругла та овальна), і поїзд рухається рейками плавно. Батарея: 1 батарея типу АА (не входить у комплект). Розвивайте відносини між дітьми та батьками, щоб покращити взаємодію між батьками та дітьми.

Різдво для всієї родини: Міні-різдвяний електропоїзд із Дідом Морозом. Пориньте в дух Різдва з нашим міні-різдвяним поїздом. Це чудова різдвяна прикраса для домашнього декору різдвяної вечірки. Додайте святковий вигляд своїй ялинці за допомогою цього різдвяного поїзда, який сподобається всій родині.

Найкращий різдвяний подарунок: Нехай Різдво поїздить навколо вашої ялинки, це буде приваблива різдвяна прикраса у вашому будинку. Підходить для: різдвяних прикрас, домашніх прикрас, дитячих подарунків, різдвяної ялинки. Це сповнена різдвяної атмосфери для ваших дітей або ваших друзів на різдвяній вечірці, подаруйте їм різдвяну атмосферу напередодні Різдва.

Особливість:

【Відмінна різдвяна прикраса】 Пориньте в дух Різдва з нашим міні-різдвяним поїздом, це відмінна різдвяна прикраса для домашнього декору різдвяної вечірки.

【Набір електрички】 Це міні-різдвяний електропоїзд з Дідом Морозом.

【Висока якість】Ці комплекти електропоїздів виготовлені з міцного пластику з найвищою якістю та безпечною, гладкою поверхнею.

【Легко грати】Діти можуть легко та надійно вбудувати модернізовані модульні деталі рейкових колій у свою власну схему залізниці (кругла та овальна компонування), і поїзд плавно рухатиметься рейками.

【Різдвяний подарунок】 Іграшка-поїзд стане ідеальним подарунком на Різдво або Новий рік, додасть веселої святкової атмосфери.

Технічні характеристики:

Тип продукту: Різдвяний електропоїзд

Матеріал: пластик

Батарея: 1 батарея АА (не входить у комплект)

Коло треку: 216 см

Підходить для: різдвяних прикрас, домашніх прикрас, дитячих подарунків, різдвяної ялинки.

Пакет включає:

1 * Набір різдвяного електропоїзда

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
  • Зелений
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари