Всі категорії
Додати товар

Гірлянда 300 led 3м*3м світлодіодна штора краплі водоспаду на мідному дроті з пультом,...

450 грн -12% 400 грн
Опис

Перетвори свій простір на зачаровуючий каскад світла за допомогою світлодіодної завіси краплі водоспаду.

Уяви собі мерехтливу завісу з яскравих світлодіодних лампочок витончено стікаючи вниз немов водоспад, що світиться і відкидає чарівне сяйво, зачаровуючи будь-яке оточення. Світлодіодна штора краплі водоспаду привнесе нотку чарівництва у весілля, вечірки та будь-які інші заходи, що вимагають незвичайної атмосфери.

ВОДОСТІЙКІСТЬ І ПОРТАТИВНІСТЬ. Високий рівень захисту і портативні джерела живлення – Power Bank або ноутбук, дають змогу з упевненістю використовувати світлодіодну штору під час вологих опадів. Але USB роз'єм гірлянди потребує захисту від вологи, оскільки не є водонепроникним.

НЕЙМОВІРНА ГНУЧКІСТЬ І ЛЕГКІСТЬ В УСТАНОВЦІ. Встановлюй світлодіодну штору в потрібному тобі місці легко і швидко за допомогою вбудованих пластикових гачків. Не роби сильну натяжку між підвісками, якщо кріпиш її на завісу або карниз. Після встановлення гірлянди сміливо розкручуй дротяні кільця, роблячи струни прямими або кучерявими, тим самим регулюючи висоту. Гнучкі струни легко піддаються створенню будь-якої форми. При одній тільки установці ти будеш розбурханий і творчо натхненний.

ДИСТАНЦІЙНИЙ І ЧАСОВИЙ КОНТРОЛЬ. Керуй шторою з відстані до 10 метрів, підбираючи відповідний режим мерехтіння і регулюючи яскравість. А за допомогою таймера налаштовуй штору на автоматичне увімкнення (6 годин) і автоматичне вимкнення (18 годин) щодня.

ВИСОКА ЯСКРАВІСТЬ, ЯКІСТЬ І ВИТРИВАЛІСТЬ ДІОДІВ. Під час тривалого використання на максимальній яскравості мікросвітлодіоди не перегріваються і безпечні на дотик. Життєвий цикл діодів перевищує 50 000 годин, а кут огляду на 360 градусів забезпечує світіння в усіх напрямках.

Гірлянду можна використовувати як основне джерело світла, а також як додаткове підсвічування або фонове оформлення під час фото і відеозйомки. Встановивши штору на білу завісу або стіну, ти посилиш ефект струмуючих світлячків.

Освіти свій світ незвичайною красою наших світлодіодних штор, де кожна нитка – це не просто джерело світла, а витвір мистецтва, що перетворює простір на царство чудес і благоговіння. Прокачай свій декор, зачаруй своїх гостей і дозволь чарівництву струмувати з кожною блискучою краплею.

Тип гірлянди: внутрішня і зовнішня
Матеріал: ПВХ, мідний дріт
Кількість джерел світла: 300 LED
Розмір штори: 3м*3м
Кількість підвісок: 10 штук
Відстань між підвісками: 10 см
Форма діодів: прозорі краплі
Розмір діодів: 4 мм
Колір світіння: теплий білий, холодний білий, мультиколір
Джерело живлення: USB Plug 5V
Режими мерехтіння: 8 режимів
Метод управління: ручний, дистанційний
Довжина шнура живлення: 3 метри
Країна виробник: Китай

КОМПЛЕКТАЦІЯ:
1*Світлодіодна штора
1*Комплект пластикових гачків
1*Пульт дистанційного керування
1*Батарейка CR2025 3V
1*Інструкція

ЗАСТЕРЕЖЕННЯ:
>>> Виходячи з дому обов'язково вимикай гірлянду з мережі для безпеки!
>>> Утримуй USB інтерфейс із приєднаним джерелом живлення від прямого потрапляння рідини!

Аналогічний товар з іншими характеристиками шукай у наших оголошеннях або зроби запит на посилання.

З усіх питань звертайся в direct!
Перед оформленням замовлення – краще уточнити наявність товару!

Стан: Новий
Колір:
  • Золотистий
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари