Всі категорії
Додати товар

Гірлянда 300 led 3 метри 10 ниток пучок світлодіодна роса кінський хвіст на мідному...

350 грн
Опис

Гірлянда світлодіодний пучок кінський хвіст додасть чудової і чарівної атмосфери особливій події або повсякденному домашньому декору завдяки своїй гнучкості та портативності.

Кінський хвіст подібний до світлового струмка або водоспаду. Мікросвітлодіоди, що світяться, виглядають як мерехтливі краплі води, що прилипли до блискучого дроту.

МІЦНІСТЬ І ГНУЧКІСТЬ. Гнучкі дротяні нитки з міді легко піддаються впливу і приймають будь-які форми. Світлодіодною гірляндою кінський хвіст можна декорувати предмети у вигляді суцільного джгута з 10 ниток, а також розпустити нитки в одному або різних напрямках, створюючи заворожливе видовище.

ПОРТАТИВНІСТЬ І ВОЛОГОСТІЙКІСТЬ. Створюй різдвяну або світлову атмосферу далеко від електроенергії. Світлодіодна гірлянда має вологозахищений блок під батарейки, оснащений гачком для підвішування. Мікросвітлодіоди та мідні нитки герметично спаяні між собою і можуть використовуватися під час вологих опадів – дощу, туману, снігопаду і навіть під водою.

ЯКІСТЬ І ВИТРИВАЛІСТЬ ДІОДІВ. Герметична пайка діодів і прозоре покриття захищають їх від вологи та води. Діоди розсіюють світло на 360 градусів і мають час життя понад 50 000 годин. Низька нагріваність забезпечує безпеку для дітей і тварин та зменшує ймовірність загоряння навколишніх предметів.

ДИСТАНЦІЙНИЙ ТА ЧАСОВИЙ КОНТРОЛЬ. Ти можеш керувати гірляндою за допомогою пульта дистанційного керування на відстані до 10 метрів, підбираючи відповідний режим мерехтіння і регулюючи яскравість. А за допомогою таймера налаштовуй гірлянду на автоматичне увімкнення (6 годин) і автоматичне вимкнення (18 годин) щодня.

КРЕАТИВНІСТЬ І ТВОРЧІСТЬ. Втілюй найсміливіші творчі ідеї в реальність завдяки гнучкості та міцності ниток, водонепроникності діодів, портативності та вологостійкості батарейного блоку і багатофункціональності дистанційного керування.

Для любителів теплої і затишної домашньої атмосфери, для творців фото і відео контенту, для декораторів заходів, торговельних центрів і комерційних приміщень, для підприємців і офісних працівників – світлодіодний кінський хвіст роса втілить у реальність найсміливіші творчі ідеї та подарує краплі світла навіть найтемнішим куточкам!

Кінський хвіст роса – це ідеальна гірлянда для декору вітрин, квіткових і настільних композицій, предметів інтер'єру та меблів, фотозон, знімальних майданчиків. Гірлянду можна використовувати як світильник або підсвічування в нічний час або під час блекауту.

Тип гірлянди: внутрішня і зовнішня
Матеріал: ПВХ, мідний дріт
Кількість джерел світла: 300 LED
Кількість ниток: 10 ниток
Довжина нитей: 3 метри
Розмір діодів: 4 мм
Відстань між діодами: 10 см
Форма діодів: прозорі краплі
Джерело живлення: батарейний відсік (4*АА)
Колір світіння: теплий білий, холодний білий, мультиколір
Режими мерехтіння: 8 режимів
Метод управління: ручний, дистанційний
Країна виробник: Китай

КОМПЛЕКТАЦІЯ:
1*Світлодіодна гірлянда
1*Пульт дистанційного керування
1*Батарейка CR2025 3V

ЗАСТЕРЕЖЕННЯ:
>>> Виходячи з дому обов'язково вимикай гірлянду з мережі для безпеки!
>>> Утримуй батарейний відсік від тривалого контакту з вологою та потрапляння великого об'єму рідини!

З усіх питань звертайся в direct!
Перед оформленням замовлення - краще уточнити наявність товару!

Стан: Новий
Колір:
  • Золотистий
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize