Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Був На Шафі більше 30 днів тому

Ковдра rosalie лебяжий пух

1000 грн
Опис

Мати м’яке, затишне, майже невагоме покривало з натурального пуха хотілося б всім, але не всім підходить. У багатьох людей пух і перо викликають алергію, в такому випадку можна рекомендувати ковдру ROSALIE з штучного пуху від виробника DOTINEM.

У чому ж перевага ковдри з наповненням штучного пуху? По-перше, витеплові властивості покривала максимально наближені до ковдри з натурального пуху. Але на відміну від натурального пера, штучне волокно гіпоаллергенно, яке захищає від грибків, поширення кліщів та інших мікроорганізмів. Сон під такою ковдрою комфортний і безпечний всім без винятку.

Ще одна велика бонус ковдр з штучного пуха- неймовірна легкість, що дає відчуття м'якості і ніжності. Крім того, модель поєднує високі теплоізоляційні властивості, повітряопровідність і стійкість до нагромадження запаху. Ця ковдра легко стирається і швидко сохне. Чехол з набивного цика приємний на дотик з рисунком у вигляді запилення.

Купити затишне, тепле, гіпоаллергенне покривало для будинку. Модель РОЗУВАЛА впаковану в каркасну валізу багаторазового використання, тому її транспортувати до місця призначення досить легко.

розмір від 1.45 до 1.95
1.45 - 1000
1.75 - 1200
1.95 - 1300

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Тік Бавовна
Наповнювач:
Поліефірне волокно
Продавець
nikod
nikod
Одеса
Був

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?