Всі категорії
Додати товар

Демісезонна ковдра aloe vera

830 грн
Опис

Особливістю колекції постільної білизни Aloe Vera є просочення тканини цілющим екстрактом. Тканина ковдри Aloe Vera не просто приємна на вигляд і на дотик. Вона надає омолоджуючий ефект на шкіру сплячої людини. Покращує обмінні процеси шкіри – насичення необхідними речовинами, еластичність, регенерація. Позитивно впливає на імунну та нервову системи людини, яка регулярно вкривається ковдрою Aloe Vera.

Ковдра Aloe Vera виконана з сучасних, міцних і естетичних матеріалів. Чохол шиється з мікрофібри. Як наповнювач використовується силіконізоване поліефірне волокно.
Властивості мікрофібри:

міцність
естетичність
гіпоалергенність
антибактеріальність
гігроскопічність
повітропроникність

Силіконізоване поліефірне волокно є відмінним замінником натуральних наповнювачів. Воно м`яке, тепле, повітряне, чудово тримає форму, не вбирає запахи й вологу. Цей наповнювач не здатний викликати алергічну реакцію і в ньому не може утворитися хвороботворна живність.
Всі ковдри Aloe Vera якісно пошиті. Вони не просто забезпечать тепло і комфорт зимової ночі, а й здатні виступати як прикраса спальної кімнати.
Ковдру Aloe Vera можна прати в машинці-автоматі. Вона добре очищається від різних забруднень і швидко сохне в природних умовах. Тканина ковдри не мнеться, не втрач

Розмір, см
140*210 - 925 ₴
200*220 - 1285 ₴
Колірбілий
Країна-виробникУкраїна
ТканинаМікрофібра з просоченням Алое Вера
Наповнювач Антиалергійне 100% силіконізоване поліефірне волокно (полотно)
Щільність, гр/м2 300
Вага виробу, г 1630, 2440

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари