Всі категорії
Додати товар

Електричний обертовий скруббер oraimo

1128 грн -6% 1071 грн
Опис

ПОШКОДЖЕНЕ ПАКУВАННЯ!

- 2 регульовані швидкості】Електрична скрубберна машина Oraimo, що називається UltraCleaner Srubber, має 2 швидкості обертання: «Стандартне» для регулярного чищення, «Сильне» для стійких плям. Швидкість до 430 об/хв, що на 40 % вище, ніж в інших продуктів на ринку, завдяки чому будинок із легкістю сяє. Насолоджуйтеся домашніми справами прямо зараз!
- 【Кнопка розблокування одним натисканням】Електрична скребок для ванної кімнати Oraimo має унікальну конструкцію розбирання щітки, зручнішу завдяки насадці щітки, що відпускається одним дотиком. Не турбуйтеся про те, що забрудните руки. Уникайте вторинного очищення та забруднення.
- 【Висувна трубка, універсальне очищення】Електрична скребкова машина для душу обладнана регульованою подовжувальною трубкою, довжина якої становить від 24,80 до 44,88 дюймів і легко очищає важкодоступні місця, не встаючи на коліна та не нахиляючись. Надаючи вам максимальну гнучкість. Ps: Щоб продовжити термін експлуатації обертового скрубера, промийте його водою безпосередньо під час чищення. Не занурюйте його у воду.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?