Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Ручка для швабри з нержавіючої сталі nordic stream 135 см (15367)

858 грн
Опис

Компактна телескопічна ручка для швабри шведського бренду Nordic Stream з нержавіючої сталі створена для комфортного використання з різноманітними аксесуарами для прибирання. Довжина у складеному вигляді складає 53 см, максимальна довжина - 135 см. Розсувні секції ручки виконані з нержавіючої сталі та надійно фіксуються від мимовільного складання. Рукоятка виготовлена з міцного пластика, з'єднується з металевою частиною ручки надійним різьбовим з'єднанням.
У поєднанні з аксесуарами для прибирання бренду Nordic Stream ручка забезпечує ефективне та легке прибирання. За рахунок унікальної конструкції та ергономічного шведського дизайну з мінімальними зусиллями досягається висока якість прибирання з мінімальним навантаженням на м'язи спини. Система Квік клік (Quick Click), розроблена компанією Nordic Stream, дає можливість швидко та легко змінювати насадки для різних видів прибирання. Для зручності зберігання інструменту на ручці передбачена петля, для кріплення на вертикальних поверхнях за допомогою вішалки Nordic Stream (15345).
Підходить для використання з товарами Nordic Stream: артикул 15328, артикул 15329, артикул 15335, артикул 15339, артикул 15341, артикул 15340.

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
  • Червоний
Розмір:
  • Onesize

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?