Всі категорії
Додати товар

Швабра — стрічка з відром і автоматичним віджиманням 2 в 1 hand free cleaning mop...

449 грн
Опис

Швабра-стрічка відтискна з відром і спеціальною кришкою, завдяки якій ви з легкістю вимиєте та вичавите ганчірку, не торкаючись до неї руками та не знімаючи її зі швабри. Від вас вимагається всього кілька рухів. Кришка створена так, що вичавити тканинну насадку можна, просто зануривши її в спеціальний відтискний отвір.
Насадка для швабри виготовлена з мікрофібри, що має надтонку структуру волокна та спроможну утримати вологу довше, ніж бавовняна швабра. Мікрофібра — це універсальна насадка, яка підійде як для сухого, так і для мокрого прибирання. Є екологічно чистим продуктом і повністю нешкідливим для будь-яких поверхонь.
Принцип роботи:
Швабра дуже проста у використанні. Вам будуть потрібні мінімальні фізичні витрати під час прибирання. Кришка відра має спеціальну конструкцію, якою передбачені два отвори: перше слугує для промивання швабри, друге для віджимання зайвої вологи. Отже, вам знадобиться всього кілька рухів, і швабра готова до продовження збирання. Система сушіння та зливу така проста, що ви зможете працювати тільки однією рукою.Характеристики:

Тип основи для швабри: плоский;
Матеріал швабри: мікрофібра;
Розміри швабри: 120х13х33см;
Тип викручування: автоматичний вертикальний, 1строчка зубчиків;
Довжина ручки: 120 см;
Тип ручки: фіксована;
Товщина стін ручки: 0,4 мм;
Матеріал відра: поліпропілен, полікарбонат, ПВХ, ABS-пластик, POM-пластик;
Розміри відра: 37х17х20 см;
Максимальна місткість відра: ~5 л;
Зі зливними отворами.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?