Всі категорії
Додати товар

Килим універсальний,,прінт,,

250 грн
Опис

Універсальний Килимок Принт Опис Універсальний Килимок Принт 45×75 см - чудовий представник килимків на каучуковій основі. Універсальні килимки, власне, тому й універсальні, що використовуються практично де завгодно. Якщо на початку свого визоду на ринок вони користувалися попитом, здебільшого, як килики на кухні, для більшого комфорту домогосподарок, то зараз ці килими використовують всюди де цінується комфорт. Вспінений каучук, з якого виготовлена основа цих килимків, це екологічно чистий матеріал, без неприємного запаху, не ковзає на керамічній плитці або паркеті, приємно пружинить під ногою, а в якості материала покрыття використан поліестер з фотодруком.
Завдяки своїм якостям, універсальний килимок знайде своє місце і в дитячий кімнаті, адже досі не придумали для дитячих ігор більш зручної площадки ніж підлога - тут з килимком буде набагато зручніше, тепліше і м'якше. Без сумніву любителі спорта і йоги також будуть у змозі обрати дизайн собі до смаку.
При всьому цьому, універсальні килимки чудово відчувають себе на підлозі з підігрівом, та чудово переносять машинне прання
також є роз.60×90 та 1.2×70 см.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
ros.alona114
ros.alona114
Чернівці (Чернівецька обл.)
56% виконаних замовлень
Була

Схожі товари