Всі категорії
Додати товар

Від 2 грн/шт роздріб/опт меламінові/меламінова...

2 грн
Опис

Меламінова губка – це унікальний засіб для прибирання приміщень без використання хімічних засобів. Губка складається з особливої хімічної речовини – меламіну. На відміну від звичайних кухонних засобів, які можуть завдати шкоди здоров'ю, губка абсолютно безпечна та не потребує використання миючих засобів. Для прибирання це один з кращих абсолютно безпечних та ефективних засобів.
Губка працює не так, як звичні нам пористі засоби для миття посуду. Вона очищає практично будь-які забруднення, стираючи їх як гумку. Багато людей, які вперше стикаються з цим виробом, не знають, як користуватися меламіновою губкою. Застосування в неї дуже просте:
1. Добре змочити виріб водою (миючі засоби не додавати) .
2. Акуратно віджати в долонях.
3. Ребром губки акуратно відтерти забруднення з будь-якої твердої поверхні.
4. Промити виріб, віджати та використовувати далі.
В меламінової піни є особливість - вона кришиться, скочується як гумка разом з брудом. Це означає, що згодом губка просто зітреться, тому краще купувати одразу цілий комплект. Така проста річ дуже спрощує процес прибирання, допомагає утримувати квартиру, будинок чи офіс в ідеальній чистоті та гігієнічному стані.
Користь губки полягає в тому, що вона виключає використання різних хімічних миючих засобів для очищення та прибирання, відмінно усуває сліди бруду, косметичні засоби з меблів, дитячі малюнки зі шпалер, навіть якщо вони виконані яскравими фломастерами або перманентним маркером.

Всі губки нові, якісні (при митті не кришаться та не рвуться), без дефектів.

Мінімальне замовлення 20 шт.
При замовленні:
- від 20шт вартість 3,2 грн/шт;
- від 50 шт вартість 2,7 грн/шт;
- від 100 шт вартість 2,2 грн/шт;
- від 200 шт вартість 2 грн/шт.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?