Всі категорії
Додати товар

Швейна машинка

950 грн
Опис

Швейний набір ILkea - це 200 швейних приналежностей в одному кейсі, відповідають всім вашим потребам: котушки з нитками, ножиці, вимірювальна стрічка, швейні голки, голки для в'язання, нитевдеватели, гудзики, шпульки, олівець для тканини, затискачі, шпильки, розширювач швів, гачок, наперстки, пінцет, лупа, шприци, маркери петель, подушечка для шпильок.

Швейний набір ILkea - це чудовий подарунок для вашої родини, друзів, однокласників і колег.

Особливості:

- 200 Швейних Аксесуарів Преміум-Класу: цей швейний набір містить майже всі аксесуари, які вам можуть коли-небудь знадобиться.

- 41 високоякісні XL котушки з нитками: Цей швейний набір містить 43 високоякісних XLкатушки з нитками. 5 з них - різнокольорові нитки. Гарні яскраві кольори ідеально підходять для повсякденних потреб. Це райдужні XL котушки.

- Легко носити з собою: всі швейні приналежності поміщені в компактному футлярі. Його ідеальний розмір дає йому можливість вміститись у валізу, портфель, шухлядку офісного столу або в машину. Ви завжди будете готові до будь-яких надзвичайних ситуацій.

- Відмінний подарунок: набір для шиття стане прекрасним подарунком до Дня матері і буде зручний для мандрівників, мам, бабусь, туристів.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
zaqmlpqp
zaqmlpqp
Була

Схожі товари