Всі категорії
Додати товар

Думай як мільярдер

230 грн
Опис

Про що книга
"Навіть якщо ви засвоїте лише 10% викладених тут мудрих рад, у вас все ж з'явиться непоганий шанс пробитися в мільярдери". З такого твердження починається цікавий опус Трампа про нерухомість, правила життя мільярдерів і устрій світу в цілому. Самовпевненість і тверда переконаність у правоті кожного висловлювання характеризують авторський стиль, але на них з посмішкою закриваєш очі, знаючи: зараз знову натрапиш на щось екстраординарне.

Почему книга достойна прочтения
Трамп боготворит своего отца, при этом замечая, что выбрал свой путь сам, без отцовской подсказки или помощи. И тем не менее его советы и рекомендации оказали неоспоримую помощь в наращивании капитала Дональда. Человек, которому доверяешь на все 100% и который верит в тебя, это половина успеха, считает он. "Моя непоколебимая уверенность - это результат веры отца в мои силы".
Книга присвячена всім нюансам роботи з нерухомим майном на прикладі Нью-Йорка, розкриває закулісну атмосферу популярного американського ток-шоу The Apprentice і вчить психології мільярдерів. Адже 587 найбагатших людей в усьому світі - це не настільки багато, щоб до багатства не прагнуло решта населення Землі.
Книга є логічним продовженням видання "Як стати багатим".

Для кого ця книга
Адресована всім тим, хто прагне примножити свій стан і покращити якість життя, а також цікавиться правилами життя Дональда Трампа.

Хто автор
Дональд Трамп - кандидат в президенти США в 2016 році, американський бізнесмен і політичний діяч, член Республіканської партії, медіамагнат, письменник, президент будівельного конгломерату Trump Organization, засновник компанії Trump Entertainment Resort, що спеціалізується на ігровому та готельному бізнесі. Є виконавчим продюсером і ведучим реаліті-шоу "Кандидат". Відомий екстравагантним способом життя і відвертим стилем спілкування.
На думку The New York Times, в письменницькому середовищі Трамп - автор номер один. Його бестселери "Як стати багатим", "Мистецтво укладати угоди", "Виживання на вершині", "Мистецтво повернення", а також "Америка, яку ми заслуговуємо" видаються мільйонними тиражами. У червні 2000 р. він був удостоєний найвищої нагороди, що присуджується ДЯДЯ Federation у сфері готельного бізнесу і житлового будівництва, - призу "Провидець століття".

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Категорії:

Схожі товари