Всі категорії
Додати товар

Знижка -60% матрас like/лайк тм matroluxe

14569 грн
Опис

Матрац Like від Matroluxe відрізняється підвищеною комфортабельністю. Вона досягається шляхом чергування різних за властивостями наповнювачів. У моделі дві функціональних сторони другого і третього ступеня жорсткості. В ході експлуатації можна вибрати найбільш зручну з них.

Виріб має наступні переваги:

Ортопедичні властивості і анатомічна точність.
Комфорт в будь-яку пору року, завдяки прошиці чохла льоном.
Ефект терморегуляції.
Максимальне навантаження на спальне місце — 140 кг.
Є функція вакуумного скручування.

Використовувані матеріали в матраці Like/Лайк

MML® Memory. Піна з ефектом пам'яті має відкриті осередки, які добре пропускають повітря. Використовується в прошивці чохла з однієї сторони виробу. Нагріваючись від людського тіла, матеріал змінює ступінь м'якості. Він ідеально повторює контури тіла сплячої людини і підлаштовується під них під час сну.
FHR Double Color Foam ML®. Унікальна турецька двоспрямована піна. Сприяє безперервній циркуляції повітря всередині матраца і створює оптимальний температурний режим під час сну.
Inter-Layer. Матеріал для посилення елементів матраца. Підвищує міцність і зносостійкість виробів, дозволяє уникнути передчасної деформації внутрішнього наповнення.
SHR foam ML®. Високощільна ортопедична піна зі спеціальних HR матеріалів. Знижує тиск на тіло, при цьому забезпечуючи належну підтримку.
Стрейч-жаккард прошитий льоном. Екологічно чиста, міцна і зносостійка тканина нашої фабрики. Жаккард підвищує надійність і збільшує термін експлуатації матраца. Прошивка льоном створює антиалергенний простір спального місця.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Розмір:
160 x 200 см

Схожі товари