Всі категорії
Додати товар

Зовнішні настінні світильники laside сірий антрацит gu10

950 грн
Опис

Про цей предмет

- 【Гарантія 36 місяців на зовнішні настінні світильники】 ми надаємо 36 місяців гарантії та дружню службу підтримки, яка легко доступна.
- 【Сучасний простий дизайн зовнішніх настінних світильників】Завдяки розумним конструкціям вгору та вниз, які забезпечують зовнішнє освітлення електричним світом угору та вниз, безперечно, ваш будинок виглядає красивішим та видатнішим уночі.
- 【Надійний і довговічний зовнішній світильник, що живиться від мережі】 Корпус настінного світильника виготовлено з литого під тиском алюмінію, недешевого пластику, тому він достатньо міцний, крім того, високотехнологічне темно-сіре фарбування не тільки створює враження найкращого, але й захищає продукт від іржі та розлив фарби. наш зовнішній світильник забезпечує довготривалу роботу.
- 【Захищене від погодних умов зовнішнє освітлення】Захист IP44 і розсіювач із загартованого скла вгору та вниз роблять зовнішнє освітлення придатним для використання всередині та на вулиці.
- 【Просте встановлення та заміна лампочок】 Настінне кріплення за допомогою гвинтів і безпосереднього під'єднання кабелю, а потім встановіть 2xGU10 лампочки(не входять), завершено, увімкніть, так легко! Відкрутіть гвинти зверху та знизу садових настінних світильників, щоб замінити лампи, радимо використовувати лампи GU10 висотою 56 мм.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари